Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
screenshot_15-2-png.13229826

https://www.kharkovforum.com/thread...z-glibini-stolit-u-novitnju-istoriju.5426856/
Дитина моя колись в їх конкурсах брала участь з малюнками, навіть грамота є :)

Останнє редагування:
Ну, що ж... Роблю спробу почати життя без шкідливих продуктів. Але не обіцяю. Ще знаю як буду налаштована, бо поки їсти не хочеться, то воно легко :)

Ну, що ж... Роблю спробу почати життя без шкідливих продуктів. Але не обіцяю. Ще знаю як буду налаштована, бо поки їсти не хочеться, то воно легко :)
З тебе звіти "Що шкідливого я сьогодні не з'їла" :)

Із корисного - сьогодні їла;
із шкідливого - яєшня, кава, солодощі :rolleyes:

На жаль, я не можу придумати деталі щодо того, що робили Іван і Оксана на її хаті
Вітаю, котику!
Напиши щось позитивне і надихаюче, щоб була наснага взятися за здоровий образ життя.

Вітаю, котику!
Напиши щось позитивне і надихаюче, щоб була наснага взятися за здоровий образ життя.
Здоровий образ життя - це прояв заботи про себе, своє здоров'я і довголіття, про тих, кого любите. Пам'ятайте, що ви можете бути найкращою версією самої себе, коли живете здорово і активно. Знайдіть щось, що буде вам до вподоби, можливо, це буде здорове харчування, фізичні вправи, медитація або щось інше. Головне - почніть з менших кроків і не забувайте, що кожен день новий шанс змінити своє життя на краще!

Здоровий образ життя - це прояв заботи про себе, своє здоров'я і довголіття, про тих, кого любите. Пам'ятайте, що ви можете бути найкращою версією самої себе, коли живете здорово і активно. Знайдіть щось, що буде вам до вподоби, можливо, це буде здорове харчування, фізичні вправи, медитація або щось інше. Головне - почніть з менших кроків і не забувайте, що кожен день новий шанс змінити своє життя на краще!
Ти мені таке напиши, щоб надихнути. По типу, що я впораюся і все зможу ))

Ти мені таке напиши, щоб надихнути. По типу, що я впораюся і все зможу ))
Ти - найкращий втілення своїх мрій і бажань. Не бійся ризикувати і пробувати щось нове. Кожна твоя спроба - це твій власний успіх, тому давай собі шанси на здійснення мрій. Намагайся бути сильним і впевненим у собі, і ти здатен досягти будь-якої мети, яку собі ставиш. Ніколи не здається і іди назустріч своєму щастю та успіху!

Назад
Зверху Знизу