Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добрий ранок . Я загулялась шось :D

Про це місце треба написати мені англ доповідь. Це стара будівля, кому належала, що там зараз , реконструкція

Про це місце треба написати мені англ доповідь. Це стара будівля, кому належала, що там зараз , реконструкція
Якщо правильно пам'ятаю – це прибутковий будинок Селіванова. Там де зараз Крендель щось було спочатку, а те, куди повісили табличку з вулицею старовинний напис, що там саме було (не пам'ятаю що) Ці написи знайшли колись будинок реставрували під шаром штукатурок.

десять рочків тому там був магазин дитячого
я купувала молодшому коляску... а от як називався, забула
Ні, я про те, що там було спочатку, ну відразу після побудови :) А потім там багато чого було :) Знайшла фото з іншого боку, начебто схоже, що булочна :)

Ні, я про те, що там було спочатку, ну відразу після побудови :) А потім там багато чого було :) Знайшла фото з іншого боку, начебто схоже, що булочна :)
Спочатку там була бакалія

Як мішком прибита?
Я оце подумала - ти не можеш уявити двері в тому тесті, бо ти у дзені, і коли ні про що не думає, то тебе думки і не турбують. Але мені дуже цікаво чи спрацювали б у тебе наші езотеричні техніки. Я маю на увазі, якби ти їх робив з учителем, бо як сам, то теж думок не буде. Хоча я пригадую, що в мене теж бували з цим складнощі, але мені здається, що саме тому, що я очікувала чого.
Але це так цікаво, що воно само відбувається у нашій голові!

Назад
Зверху Знизу