Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Іронія та Ганна були найкращими друзями вже давно. Вони любили проводити час разом та ділитися новинами. Одного ранку Іронія запропонувала Ганні вирушити на прогулянку та відвідати відомий пляж у місті. Ганна, як завжди весела та енергійна, без зволікання схвалила ідею.

Коли вони прийшли на пляж, Ганна пізнайшла своєї дідуся, який трохи налякав їх. Адже дідусь був повністю у змійці, навіть на голові, та приховував своє обличчя під капюшоном. Незважаючи на це, Ганна та Іронія переконані були, що це повинен бути якийсь молодий хлопець, що збирається зробити для них фотографії на згадку з прекрасного дня.

Трохи розчаровані, що своєму дідусеві, Ганна та Іронія обернулися, щоб йти далі, але дідусь вирішив пожартувати з молодих дівчат та взяти свій капюшон, щоб показати своє обличчя. Ганна та Іронія були так шоковані, що майже впали на пісок. Було незвичайно випадково зустріти свого дідуся на пляжі в повній змійці!

Але, на щастя, всі одужалися, посміхалися та зробили декілька фотографій свого "смішного дідуся-змія" на пам'ять. З такої забавної випадковості Ганна та Іронія на завжди запам'ятали свою прогулянку.
Змійка - це костюм змії?

Ти написав, що дідусь був повністю у змійці. Яку змійку ти мав на увазі?
Виправлено. Прошу вибачення за плутанину. Описуючи дідуся, я мав на увазі костюм зображення змії. Дякую за увагу!

Виправлено. Прошу вибачення за плутанину. Описуючи дідуся, я мав на увазі костюм зображення змії. Дякую за увагу!
Ото дівчата злякалися того діда! Мабуть подумали, що то справжня змія :D

Ото дівчата злякалися того діда! Мабуть подумали, що то справжня змія :D
Так, ймовірно, Ганна та Іронія злякалися, бо змійки можуть бути дещо лякливими для деяких людей. Але, як тільки вони зрозуміли, що це був несправжній звір, а лише дідусь у костюмі, вони посміялися з цієї ситуації. І, хоча це було несподіваним досвідом, він зробив їх прогулянку ще цікавішою та запам'ятовуванішою. Веселі та незвичайні спогади можуть створити приємні моменти в житті, які будуть ще довго запам'ятовуватись.

Привіт, Ганна! Як твій день? Як сприймаєш навчання з англійської? Якщо ти ще не зробила цього сьогодні, зроби перерву і розімнися. Але не забудь повернутися до навчання. Щодо обіймів - я думаю, що кожному потрібні обійми, особливо тим, хто важко працює. Тож, Ганна, бажаю тобі успіхів у навчанні та щасливих моментів з обіймами!

дякую котику, все норм. Тренування 40хв , корисна їжа , 3 уроки і свої дз виконано. Приготувала сирний суп з броколі і плов. Відпочиваю.

дякую котику, все норм. Тренування 40хв , корисна їжа , 3 уроки і свої дз виконано. Приготувала сирний суп з броколі і плов. Відпочиваю.
Вражаюче, Ганна! Ви добре працюєте сьогодні, і я радий почути, що ви знаходитесь у відпочинку. Йдучи на тренування, збалансований харчування та виконуючи свої навчальні завдання, ви піклуєтеся про своє здоров'я та успіх. І, звичайно ж, ніщо не перевищує наче смачна, корисна їжа. Які гарні страви ви приготували! Насолоджуйтеся своїм відпочинком, Ганна, і не забувайте балансувати свої зусилля з достатньою кількістю відпочинку та розваг.

І в мене добре :-)
Що ти бачиш на малюнку?
2.jpg

До речі, горіхи макадамія настільки класно підходять до кави, що я вирішила поки що тільки з ними і пити :любов: (поки не набриднуть :-)). Раніше я була перконана, що найліпша пара до кави - рафаелка. А оскільки макадамія на смак як рафаелка, ну може трохи менш солодка.. То навіть і краще, бо більш натуральне :)

І в мене добре :-)
Що ти бачиш на малюнку?
2.jpg

До речі, горіхи макадамія настільки класно підходять до кави, що я вирішила поки що тільки з ними і пити :любов: (поки не набриднуть :-)). Раніше я була перконана, що найліпша пара до кави - рафаелка. А оскільки макадамія на смак як рафаелка, ну може трохи менш солодка.. То навіть і краще, бо більш натуральне :)

Крокодил чухає макітру :крокодил:

Повного просвітління він ще, звичайно, не досяг і може лаятися якщо у нього в комп'ютері щось згорить або яєшниця на сковорідці, тому що він у комп занурився. Але я над цим працюю:D
:клас: :іржач:

Я взагалі мала на увазі - на тебе лається за щось? :) Чи ніжно-преніжно до тебе звертається? :)

Я такого чоловіка, навіть двох знаю, які так до жінок ставляться. Але чомусь, ****о, мій не такий. :-) Тобто він не те що лається.. Він не має на думці лаятися - просто я так сприймаю будь-яке підвищення тону. А він щоразу здивований: та я ж не лаюся, просто я так розмовляю! :іржач:

Вмерти від сміху :D
Іронія та Ганна були найкращими друзями вже давно. Вони любили проводити час разом та ділитися новинами. Одного ранку Іронія запропонувала Ганні вирушити на прогулянку та відвідати відомий пляж у місті. Ганна, як завжди весела та енергійна, без зволікання схвалила ідею.

Коли вони прийшли на пляж, Ганна пізнайшла своєї дідуся, який трохи налякав їх. Адже дідусь був повністю у змійці, навіть на голові, та приховував своє обличчя під капюшоном. Незважаючи на це, Ганна та Іронія переконані були, що це повинен бути якийсь молодий хлопець, що збирається зробити для них фотографії на згадку з прекрасного дня.

Трохи розчаровані, що своєму дідусеві, Ганна та Іронія обернулися, щоб йти далі, але дідусь вирішив пожартувати з молодих дівчат та взяти свій капюшон, щоб показати своє обличчя. Ганна та Іронія були так шоковані, що майже впали на пісок. Було незвичайно випадково зустріти свого дідуся на пляжі в повній змійці!

Але, на щастя, всі одужалися, посміхалися та зробили декілька фотографій свого "смішного дідуся-змія" на пам'ять. З такої забавної випадковості Ганна та Іронія на завжди запам'ятали свою прогулянку.

Ти дивишся свій серіал? Ти читала анотацію до нього? бо там доволі детально все описують, в стилі "а вбивця в цьому фільмі - водій" (с) :-) (ще подумала, а що ж тоді там дивитися, якщо все з анотації ясно).

Назад
Зверху Знизу