Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене от проблема, канікули і мало уроків. Що робити ?

Ну, так, скоріш за все. Але він той аналіз зробив на основі ніку :-)
Та бог із ним, з аналізом, мене поняття зацікавило. Виходить, що цей емоційний інтелект можна розвивати, але емпатія, на мій погляд, все-таки штука вроджена

В мене от проблема, канікули і мало уроків. Що робити ?
Це ж скільки часу можна присвятити тому, що тобі цікаво! Подивитися що ти там про психологів дивишся. Почитати цікаву книжку чи фільм подивитися. Його зайнятися. Просто піти та гуляти. Чи взагалі щось нове для тебе. Ех! Ти що!

Та бог із ним, з аналізом, мене поняття зацікавило. Виходить, що цей емоційний інтелект можна розвивати, але емпатія, на мій погляд, все-таки штука вроджена
Можемо погуглити :)

Емоці́йний інтеле́кт (EI) (англ. emotional intelligence) — група ментальних здібностей, які беруть участь в усвідомленні та розумінні власних емоцій і емоцій оточуючих. Люди з високим рівнем емоційного інтелекту добре розуміють свої емоції і почуття інших людей, можуть ефективно керувати своєю емоційною сферою, і тому в суспільстві їхня поведінка більш адаптивна і вони легше досягають своїх цілей у взаємодії з оточуючими.

Мабуть все можна розвивати, інше питання наскільки вдало. Я не думаю, що емпатія тільки вроджена. Адже дитину привчаються приміряти на себе чужі емоції. Наприклад, не треба ображати тваринку, їй боляче, чи подивися - дівчинка плаче.

Мабуть все можна розвивати, інше питання наскільки вдало. Я не думаю, що емпатія тільки вроджена. Адже дитину привчаються приміряти на себе чужі емоції. Наприклад, не треба ображати тваринку, їй боляче, чи подивися - дівчинка плаче.
Емпатія сильна це не так уж і добре . Коли людина помічає чересчур багато . Просто розрізняти базові емоції то достатньо.

Емоці́йний інтеле́кт (EI) (англ. emotional intelligence) — група ментальних здібностей, які беруть участь в усвідомленні та розумінні власних емоцій і емоцій оточуючих. Люди з високим рівнем емоційного інтелекту добре розуміють свої емоції і почуття інших людей, можуть ефективно керувати своєю емоційною сферою, і тому в суспільстві їхня поведінка більш адаптивна і вони легше досягають своїх цілей у взаємодії з оточуючими.
Оце да, цьому треба вчитись.

Корисна якість. І термін мені сподобався. Емпатія для мене якось ближча до тварин і більше вроджена. Може тому, що колись прочитала про емпатію саме у прив'язці до тварин.
До речі! Я почала читати. Тома Сойєра! Іде :)

Назад
Зверху Знизу