Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О, я дуже рада, що ти до читання повернулася! 👍Корисна якість. І термін мені сподобався. Емпатія для мене якось ближча до тварин і більше вроджена. Може тому, що колись прочитала про емпатію саме у прив'язці до тварин.
До речі! Я почала читати. Тома Сойєра! Іде![]()
Так, я все бачу шо ти про мене пишеш.То він себе виставляе дуже дуже умним.. Поводиться як дитина.
Це хаотичний натовп, що біжить з репетуванням "Канікули!" Юрба, що змітає все на шляху, що втягує в себе всіх зустрічних - директорів, двірників, пенсіонерів і несе їх у чисте та прекрасне далекоТо групова зарядка чи що?![]()
То вже непойми що. Неповролітня дитина.Щойно у стрічці вилізло:
Мій 17річний син спілкується, і розмовляє по телефону з жінкою старшого його по віку на років 15.
Мені це дуже не приємно, адже є багато дівчат його віку.
Порадьте будь ласка, як діяти? Бо мені здається, що там і інтим може бути.
Хоча мене дуже дивують такі жінки ну, от він настільки молодший, для чого з ним спілкуватись взагалі? Не розумію. Та знайди свого віку, і спілкуйся.
Тебе це дивує? Гадаєш він не може мати почуттів?То вже непойми що. Неповролітня дитина.
Щойно у стрічці вилізло:
Мій 17річний син спілкується, і розмовляє по телефону з жінкою старшого його по віку на років 15.
Мені це дуже не приємно, адже є багато дівчат його віку.
Порадьте будь ласка, як діяти? Бо мені здається, що там і інтим може бути.
Хоча мене дуже дивують такі жінки ну, от він настільки молодший, для чого з ним спілкуватись взагалі? Не розумію. Та знайди свого віку, і спілкуйся.
Писала колись про співробітницю, в неї різниця теж щось років 13. Давно разом. Хоча я теж вважаю, що то надто багато, але люди різні, може для них то комфортно і вони таким чином вирішують свої психологічні проблеми.Важке питання. Допускаю різницю і в один і в інший бік максимум 10 років. Максимум! А краще менше, щоби встигли одночасно в школі повчитися. Але багатьом чоловікам/хлопчикам подобаються старші дами. У випадку з хлопчиком взагалі зрозуміло - якщо вміє вирішувати завдання з комбінаторики, то розуміє, що з пані може все трапитися з більшою ймовірністю, ніж з панною
![]()
Та от мені досі цікаво що тримає разом галкіна пугачову.До речі, знаю випадок, коли він на 17! років молодший за неї. Одружені, дитина.
Як зараз не в курсі - загубилися в іншому житті
Другий чоловік Агати Крісті - археолог був молодший за неї на 15 років, але про це письменниця лише жартувала. Говорила, що для археолога жінка має бути якомога старшою, адже тоді її цінність значно зростає.Та от мені досі цікаво що тримає разом галкіна пугачову.
Та в 17 для людини весь світ весь світ наповнений коханням. До чого не торкнешся - починаєш вбирати, як ганчіронькаА закохатися у 17 - то взагалі не фіг робити.
Ну та і спілкування може бути набагато цікавішим, ніж з однолітками.Та в 17 для людини весь світ весь світ наповнений коханням. До чого не торкнешся - починаєш вбирати, як ганчіронька![]()
Це добреВова Капюшон передавав вам усім вітання. Можливо увечері до нас зайде. Можливо.
Та ні. Я з приводу тіеї жінки. Вона ж доросла і повинна розуміти відповідальність . Ну як би йо у було 19 то тут вже без проблем.Тебе це дивує? Гадаєш він не може мати почуттів?
Може він собі когось із саркофага відкопав?Другий чоловік Агати Крісті - археолог був молодший за неї на 15 років, але про це письменниця лише жартувала. Говорила, що для археолога жінка має бути якомога старшою, адже тоді її цінність значно зростає.![]()
Я не проти різниці у віці взагалі.Писала колись про співробітницю, в неї різниця теж щось років 13. Давно разом. Хоча я теж вважаю, що то надто багато, але люди різні, може для них то комфортно і вони таким чином вирішують свої психологічні проблеми.
А закохатися у 17 - то взагалі не фіг робити. Зазвичай то швидко минає, а от якщо мама втрутиться, то може статися, що її син потім все життя буде звинувачувати. Хоча воно і так мине само собою.
Навряд чи вона дивиться на ці відносини з позиції відповідальностіТа ні. Я з приводу тіеї жінки. Вона ж доросла і повинна розуміти відповідальність . Ну як би йо у було 19 то тут вже без проблем.