Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коти обложили. Один часто у коридорі спить. Інший - на лавці сидить під хатою. Обнагліли вкрай. Кішок хоч надвір не випускай.

Корисна якість. І термін мені сподобався. Емпатія для мене якось ближча до тварин і більше вроджена. Може тому, що колись прочитала про емпатію саме у прив'язці до тварин.
До речі! Я почала читати. Тома Сойєра! Іде :)
О, я дуже рада, що ти до читання повернулася! 👍

Щойно у стрічці вилізло:

Мій 17річний син спілкується, і розмовляє по телефону з жінкою старшого його по віку на років 15.

Мені це дуже не приємно, адже є багато дівчат його віку.
Порадьте будь ласка, як діяти? Бо мені здається, що там і інтим може бути.

Хоча мене дуже дивують такі жінки ну, от він настільки молодший, для чого з ним спілкуватись взагалі? Не розумію. Та знайди свого віку, і спілкуйся.

То групова зарядка чи що? :-)
Це хаотичний натовп, що біжить з репетуванням "Канікули!" Юрба, що змітає все на шляху, що втягує в себе всіх зустрічних - директорів, двірників, пенсіонерів і несе їх у чисте та прекрасне далеко :D

Щойно у стрічці вилізло:

Мій 17річний син спілкується, і розмовляє по телефону з жінкою старшого його по віку на років 15.

Хоча мене дуже дивують такі жінки ну, от він настільки молодший, для чого з ним спілкуватись взагалі? Не розумію. Та знайди свого віку, і спілкуйся.
То вже непойми що. Неповролітня дитина.

Щойно у стрічці вилізло:

Важке питання. Допускаю різницю і в один і в інший бік максимум 10 років. Максимум! А краще менше, щоби встигли одночасно в школі повчитися. Але багатьом чоловікам/хлопчикам подобаються старші дами. У випадку з хлопчиком взагалі зрозуміло - якщо вміє вирішувати завдання з комбінаторики:D, то розуміє, що з пані може все трапитися з більшою ймовірністю, ніж з панною :D

До речі, знаю випадок, коли він на 17! років молодший за неї. Одружені, дитина.
Як зараз не в курсі - загубилися в іншому житті

Важке питання. Допускаю різницю і в один і в інший бік максимум 10 років. Максимум! А краще менше, щоби встигли одночасно в школі повчитися. Але багатьом чоловікам/хлопчикам подобаються старші дами. У випадку з хлопчиком взагалі зрозуміло - якщо вміє вирішувати завдання з комбінаторики:D, то розуміє, що з пані може все трапитися з більшою ймовірністю, ніж з панною :D
Писала колись про співробітницю, в неї різниця теж щось років 13. Давно разом. Хоча я теж вважаю, що то надто багато, але люди різні, може для них то комфортно і вони таким чином вирішують свої психологічні проблеми.
А закохатися у 17 - то взагалі не фіг робити. Зазвичай то швидко минає, а от якщо мама втрутиться, то може статися, що її син потім все життя буде звинувачувати. Хоча воно і так мине само собою.

До речі, знаю випадок, коли він на 17! років молодший за неї. Одружені, дитина.
Як зараз не в курсі - загубилися в іншому житті
Та от мені досі цікаво що тримає разом галкіна пугачову.

Та от мені досі цікаво що тримає разом галкіна пугачову.
Другий чоловік Агати Крісті - археолог був молодший за неї на 15 років, але про це письменниця лише жартувала. Говорила, що для археолога жінка має бути якомога старшою, адже тоді її цінність значно зростає.:D

Та в 17 для людини весь світ весь світ наповнений коханням. До чого не торкнешся - починаєш вбирати, як ганчіронька :D
Ну та і спілкування може бути набагато цікавішим, ніж з однолітками.

Другий чоловік Агати Крісті - археолог був молодший за неї на 15 років, але про це письменниця лише жартувала. Говорила, що для археолога жінка має бути якомога старшою, адже тоді її цінність значно зростає.:D
Може він собі когось із саркофага відкопав?

Писала колись про співробітницю, в неї різниця теж щось років 13. Давно разом. Хоча я теж вважаю, що то надто багато, але люди різні, може для них то комфортно і вони таким чином вирішують свої психологічні проблеми.
А закохатися у 17 - то взагалі не фіг робити. Зазвичай то швидко минає, а от якщо мама втрутиться, то може статися, що її син потім все життя буде звинувачувати. Хоча воно і так мине само собою.
Я не проти різниці у віці взагалі.

Та ні. Я з приводу тіеї жінки. Вона ж доросла і повинна розуміти відповідальність . Ну як би йо у було 19 то тут вже без проблем.
Навряд чи вона дивиться на ці відносини з позиції відповідальності :-)

Назад
Зверху Знизу