Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як мене в магазинах в цивільному ідентифікують за військового? Подумаєш лиса башка і піксельний рюкзак, мало там хто може бути з лисою башкою і піксельним рюкзаком.:незнаю:
Давай фото , роскажем :). Ну як то невеличке місто , то мабуть всіх знають плюс постава і кроки ні?

Цікаво все-таки як відбуваються такі перепади. То я читаю і мені тільки це й треба, зрідка відволікаючись на форум чи тг. Потім хочеться дивитися тільки фільми, з ранку до ночі 😁 Ось зараз - тільки спілкуватися. Мабуть коли починається щось цікаве, я надто у те поринаю і мозок спрямовує на те, що задоволення саме там, і на інше відволікатися не треба. Але врешті-решт настає пересичення і тоді вертаєшся до попередніх цікавостей, які вже підзабув.

Як мене в магазинах в цивільному ідентифікують за військового? Подумаєш лиса башка і піксельний рюкзак, мало там хто може бути з лисою башкою і піксельним рюкзаком.:незнаю:
Зараз цікавинка моя ок? Ну я б на твоему місці хотіла, що б мені написали. Бо прийшов красивый, статний, сильний чоловік з суровим поглядом . Як тобі така відповідь? :)

Цікаво все-таки як відбуваються такі перепади. То я читаю і мені тільки це й треба, зрідка відволікаючись на форум чи тг. Потім хочеться дивитися тільки фільми, з ранку до ночі 😁 Ось зараз - тільки спілкуватися. Мабуть коли починається щось цікаве, я надто у те поринаю і мозок спрямовує на те, що задоволення саме там, і на інше відволікатися не треба. Але врешті-решт настає пересичення і тоді вертаєшся до попередніх цікавостей, які вже підзабув.
В мене таке ж в більшості

Давай фото , роскажем :). Ну як то невеличке місто , то мабуть всіх знають плюс постава і кроки ні?
Ми вчора з пахою двічі задали тобі питання. Ти не помічаєш чи не хочеш відповідати?
(Тут Айвенго має сказати, що я питаю про таке, про що мова давно не йде :D)

Ми вчора з пахою двічі задали тобі питання. Ти не помічаєш чи не хочеш відповідати?
(Тут Айвенго має сказати, що я питаю про таке, про що мова давно не йде :D)
Я вчора прихворіла і не читала все що було. Сьогодні теж не бачила.

Я нічого поганого не бажаю нікому, чесно. От не знаю чому, хотіла запитати психолога, бо мені спілкуватися з чоловіками легше. В мене навіть учнів 80 проц хлопці і з ними реально простіше мені. Айвенго я не чипаю і інших чоловіків на хф , як ви то мали на увазі. :rolleyes:

Я нічого поганого не бажаю нікому, чесно. От не знаю чому, хотіла запитати психолога, бо мені спілкуватися з чоловіками легше. В мене навіть учнів 80 проц хлопці і з ними реально простіше мені. Айвенго я не чипаю і інших чоловіків на хф , як ви то мали на увазі. :rolleyes:
Це кому було адресовано і чому? Хто мав на увазі? :D

Ми питала про сепарацію від батьків. Що то таке, і взагалі цікаво детальніше що там психолог радив і чому.
Ну це боляче, але чомусь мама мене не любила і не звертала уваги і я не можу це прийняти до сих пір. Шукаю ту батьківську любов що не достало мені.

Не дуже . Але лежати я не можу . От що з собою робити , коли хочеться полежати і тут же їхати до Києва :D, спати і спекти пиріг .
Одужуй, будь ласка! А що з тобою?
В мене вчора був найкращий день за самопочуттям, бо оті зміни погоди кожного дня, дуже на мене впливають. Вчора був дощик і прямо відпустило. А сьогодні знов дуже сонна.

Поради це прийняти , що мама мене так і неполюбить еажаль, але це нормально і зі мною все гаразд. Шо далі ще не знаю :D

Одужуй, будь ласка! А що з тобою?
В мене вчора був найкращий день за самопочуттям, бо оті зміни погоди кожного дня, дуже на мене впливають. Вчора був дощик і прямо відпустило. А сьогодні знов дуже сонна.
Тиск 130 чогось. А до цього занизький завжди. Мабуть теж погода. Дякую ☺️

Назад
Зверху Знизу