Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До мене поселили мусульмана, він їсть по ночам. Спочатку спить, потім встає посеред ночі і їсть у темряві, потім знов лягає спить. Навіщо такі безглузді пости.
Ніч, темрява та мірне жування :D

Треба буде якось налаштуватися та хоча б на кашах тиждень посидіти.
Можемо поговорити на тему, чи міняються люди :) Не про тебе річ, звичайно, а взагалі - теоретично.На мій погляд, від"ємні риси характеру людини можуть бути тимчасово приховані, нівельовані чимось позитивним - наприклад, задоволенням життям, відчуттям безпеки та стабільності, чи, там, реалізації в професії. І здається, ніби "людина змінилася". Але варто тому позитивному щезнути, як все вертається.

Треба буде якось налаштуватися та хоча б на кашах тиждень посидіти. Хз чи я виберуся на заняття. Вже двічі були цього року, але мені як їхати, то ж тортури якісь. Та й гроші чималі, краще їх на ЗСУ витратити.
Ну монодіети не додають здоровя , особливо в нашому віці.

Можемо поговорити на тему, чи міняються люди :) Не про тебе річ, звичайно, а взагалі - теоретично.На мій погляд, від"ємні риси характеру людини можуть бути тимчасово приховані, нівельовані чимось позитивним - наприклад, задоволенням життям, відчуттям безпеки та стабільності, чи, там, реалізації в професії. І здається, ніби "людина змінилася". Але варто тому позитивному щезнути, як все вертається.
Але це мова не про зміни. Якщо про зміни - то міняються. Особливо легко - в гірший бік.

До мене поселили мусульмана, він їсть по ночам. Спочатку спить, потім встає посеред ночі і їсть у темряві, потім знов лягає спить. Навіщо такі безглузді пости.
А, то у тебе питання було не зненацька, а від того, що така ситуація в житті. :)

Мені з обмеженнями в їжі найважче через настрій. Бо він в мене часто змінюється, і коли він поганий, коли я засмучена чи дратівлива, то утримувати себе від смачного - то дуже складне завдання.

Не змінюються люди. Просто у різних умовах виявляються різні риси характеру. Пріоритети, можуть змінитися, так. Наприклад після великої небезпеки людина може зрозуміти, що відсутність гарячої води в крані це фігня і не привід влаштовувати істерику. Але це не означає, що підла людина перестане бути такою

Наприклад після великої небезпеки людина може зрозуміти, що відсутність гарячої води в крані це фігня і не привід влаштовувати істерику.
То є так, випробування дуже зрозуміло показують, що насправді дуже важливо, а що так собі :(

Згадалося...
На першій ступені у моїй школі учні сидять три дні на кашах без нічого. А влітку на практичних заняттях раніше сиділи тиждень, зараз почали додавати трохи овочі чи кілька разів ложку варення до каш. Не пам'ятаю коли саме хтось з учнів спитав як виходити з голодування :-) Вчитель сказав, що сидіти на кашах - це не голодування. І "ви так цього боїтеся, думаєте, що якщо тиждень посидите на кашах, то помрете" :іржач:
Ну, то було для новачків, бо хто не вперше, то нормально переносить. А тепер так і взагалі є кафе, бо все одно хто хоче під'їдати, той під'їдає. Але я тримаюся. Та на жаль, тепер учні взяли за правило на свій ДН пригощати інших цукерками. Просто виставляють ящики з ними. І тут я вже не можу втриматися :( Поки що. Та воно навіть не стільки цукерок хочеться, як ота жадібність, як це - є цукерки і не з'їсти їх?

Останнє редагування:
Не змінюються люди. Просто у різних умовах виявляються різні риси характеру. Пріоритети, можуть змінитися, так. Наприклад після великої небезпеки людина може зрозуміти, що відсутність гарячої води в крані це фігня і не привід влаштовувати істерику. Але це не означає, що підла людина перестане бути такою
Та змінюються. Навіть ти з роками у чомусь змінилася. На щось почала дивитися інакше.

То є так, випробування дуже зрозуміло показують, що насправді дуже важливо, а що так собі :(
Показувати воно показує, але це рідко на щось впливає. Я колись писала про це. Що зараз як ніколи розумієш якісь речі, що не варто звертати уваги на якісь дрібниці, бо є набагато важливіше. І що? Все одно характер і звички дають про себе знати. То тільки під впливом якихось чинників щось може тимчасово змінитися. Хоча в деяких людей може і кардинально, але мені здається, що таких не так багато.

Назад
Зверху Знизу