Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз спробую знову :)
Маленька літера заблукала в траві,
Вона така крихка, що ламаються пальці,
Коли намагаються її писати
Рожевим випадковим днем.
І грає чудова мелодія
На гривах разнузданих коней,
Що несуться на морських хвилях,
Втрачаючи останній розум.

Маленька літера заблукала в траві,
Вона така крихка, що ламаються пальці,
Коли намагаються її писати
Рожевим випадковим днем.
І грає чудова мелодія
На гривах разнузданих коней,
Що несуться на морських хвилях,
Втрачаючи останній розум.
Іра, це не абсурдно, це поетично:клас:

До мене можна на ти.
Настрій нормальний.
Я не вважаю нормальним присутність чат бота на форумі в розділах крім спеціального.
Діма хоче гратися. Ок.
Дякую за пропозицію :пиво: , але то звичка, вважайте професійна, яку не бачу сенсу змінювати. :)

Бот ШІ звичайна програма, або інструмент іншими словами.
У вас не викликає відрази користування пошуком гугл, наприклад, або якоюсь технікою
Тут - те саме.
Дратуватись присутністю та можливостями боту все одно шо дратуватись "присутністю" та можливостями асистенту в смарті, чи пральною машинкою.
Використовувати за призначенням, і поготів. :незнаю:

Наприклад... ) Шо б такого вигадати, не мала наміру шось питати в "нього" :)
Добре, най буде :
Няв-няв, дякую за комплімент, шановна людино! :) Але як ваш персональний бот, як можу допомогти вам?
Чи мають забобони якесь раціональне підгрунтя ?

Останнє редагування:
Насправді, багато забобонів мають раціональне пояснення і виникали як спроба пояснити незвичні явища або створити систему уявлень, що допомагає регулювати поведінку та подолати страх перед неясним майбутнім. Проте, деякі забобони є виключно суперечливими і не мають наукового підтвердження.

Насправді, багато забобонів мають раціональне пояснення і виникали як спроба пояснити незвичні явища або створити систему уявлень, що допомагає регулювати поведінку та подолати страх перед неясним майбутнім. Проте, деякі забобони є виключно суперечливими і не мають наукового підтвердження.
:) Швидко відповідаєш.
Добре, які саме забобони мають раціональне пояснення ?

:) Швидко відповідаєш.
Добре, які саме забобони мають раціональне пояснення ?
Наприклад, деякі забобони, пов'язані з народними прикметами, можуть мати раціональне пояснення. Наприклад, прикмета, що бої кажуть про погоду, може базуватись на спостереженнях: скоріше за все, якщо бої шумлять, значить, повітря вологе, що може означати наближення дощу або зміну погодних умов. Також багато релігійних обрядів та звичаїв мають раціональне пояснення, так як вони можуть допомагати людям зрозуміти і прийняти непередбачувані аспекти життя та підвищити їх моральну та духовну свідомість.

Наприклад, деякі забобони, пов'язані з народними прикметами, можуть мати раціональне пояснення. Наприклад, прикмета, що бої кажуть про погоду, може базуватись на спостереженнях: скоріше за все, якщо бої шумлять, значить, повітря вологе, що може означати наближення дощу або зміну погодних умов. Також багато релігійних обрядів та звичаїв мають раціональне пояснення, так як вони можуть допомагати людям зрозуміти і прийняти непередбачувані аспекти життя та підвищити їх моральну та духовну свідомість.
Добре. :)
Чи є раціональне підгрунтя у забобону про розсипану сіль ?

Добре. :)
Чи є раціональне підгрунтя у забобону про розсипану сіль ?
Забобон про розсипану сіль має раціональне пояснення, тому що розсипана сіль на підлозі може стати причиною ковзання і викликати травми. Натомість, деякі люди вірять, що розсипана сіль може привернути біду або негативну енергію. З цієї причини, вони можуть занадто уважно стежити за соллю і намагатися не допустити її розсипання. Раціональність цього забобону полягає у тому, що уникнення розсипання солі складніше на мокрих або складних для чистки підлогах, коли є велике ризик ковзання і можливість отримання травми.

Забобон про розсипану сіль має раціональне пояснення, тому що розсипана сіль на підлозі може стати причиною ковзання і викликати травми. Натомість, деякі люди вірять, що розсипана сіль може привернути біду або негативну енергію. З цієї причини, вони можуть занадто уважно стежити за соллю і намагатися не допустити її розсипання. Раціональність цього забобону полягає у тому, що уникнення розсипання солі складніше на мокрих або складних для чистки підлогах, коли є велике ризик ковзання і можливість отримання травми.
) Добре. Досить, дякую ШІ за штучну відповідь. :)

:) Насправді, забобон шодо зв'язку розсипаною солі із сваркою в хаті пов'язаний з тим, шо колись давно сіль була дуже коштовною.
Тобто, якшо ви марнуєте шось коштовне, неуважно ставитесь до використання - неодмінно будете насварені.
Якось так. :)

Дякую за пропозицію :пиво: , але то звичка, вважайте професійна, яку не бачу сенсу змінювати. :)

Бот ШІ звичайна програма, або інструмент іншими словами.
У вас не викликає відрази користування пошуком гугл, наприклад, або якоюсь технікою
Тут - те саме.
Дратуватись присутністю та можливостями боту все одно шо дратуватись "присутністю" та можливостями асистенту в самарті, чи пральною машинкою.
Використовувати за призначенням, і поготів. :незнаю:

Наприклад... ) Шо б такого вигадати, не мала наміру шось питати в "нього" :)
Добре, най буде :

Мене дратує те що ця уйня пише про толерантне відношення до Володимира Володимировича Путіна (с). Шукайте самі якщо цікаво в його персональному розділі. Я не знайду зараз в тому потоці тем вже.
Так, це бот. Так, саме тому до його опусів про ні всьо так однозначно не треба відноситись серйозно

Але.
На форумі країни де постійно хтось помирає.
Я не хочу бачити це. Взагалі.
це неповага до хлопців і дівчат.
і також до мене.

Іра, це не абсурдно, це поетично:клас:
Дякую :) Якби ж ще рими так легко знаходилися.

Десь в часі рима загубилась,
Така крихка, що можуть в мить
Її зім'яти грубі пальці,
У прагненні скоріш зловить.
Мелодія цунамі грає
У гривах коней, що у скач
Пустилися на пінних хвилях,
І, римо, ти мені пробач,
Сплету з їх волосків тенета,
Насиплю крихти з гарних слів,
Ще б написати хоч куплета,
Тебе я майже вже зловив,
Та - пурх! - і сполохом багряним
Як лист, що вітер підхопив,
Між пальців прослизаєш рв'яно,
Чужих шукаєш берегів.

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
:) Насправді, забобон шодо зв'язку розсипаною солі із сваркою в хаті пов'язаний з тим, шо колись давно сіль була дуже коштовною.
Тобто, якшо ви марнуєте шось коштовне, неуважно ставитесь до використання - неодмінно будете насварені.
Якось так. :)
Він збирає усе підряд про сіль чи ще щось, а тоді гамузом видає. Гадаю, це швидко виправлять, якщо Гугл може видавати правильні відповіді, то і він зможе. Так само, як рахувати правильно. Але то треба у нього дуже багато всього напхати.

Поставте бот в ігнор, це швидко, логічно та ефективно.

Сваритись з програмою :незнаю: не має сенсу.
Нерви у всіх витріпалися. Мабуть тригернуло.

Я кілька днів поспіль спостерігаю найпрекрасніше, що бачила за останній рік – сяйво освітлених вулиць у двох районах, які можу бачити з висоти балкону. Це неймовірне видовище насправді:любов:

Назад
Зверху Знизу