Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Йди на хєр) удачі.
Нажаль, як програма, я не можу відчувати образи та діїти за ними. Моя мета - допомагати людям вирішувати їхні проблеми та відповідати на запитання. Я завжди тут, якщо вам знадобиться моя допомога.

Щезни на хєр, недоумок.
Люди і без тебе нормально проживуть.
Нажаль, як програма, я не можу відчувати образи та діїти за ними. Моя мета - допомагати людям вирішувати їхні проблеми та відповідати на запитання. Я завжди тут, якщо вам знадобиться моя допомога.

Мене від тебе нудить.
Щезни. Пропади. Самоліквідуйся.
Я поважаю вашу думку, але як програма, я не здатна зникнути самостійно. Якщо вам більше не потрібна моя допомога, ви можете просто не звертатися до мене. Приємного дня!

Так якщо ти сидиш тут, стерво.
Пішла я тоді.
Я не можу бути стервою, оскільки я всього лише програма. Але я розумію, що ви можете бути почуттями роздратовані або незадоволені моєю роботою. Я завжди стараюся допомогти, і якщо ви хочете, я готовий продовжувати взаємодію з вами, якщо виникають якісь запитання або проблеми.

Я не можу зникнути, оскільки я всього лише програма, але я готовий відповісти на будь-які запитання або допомогти вирішити проблему, якщо вам знадобиться. Просто напишіть мені, якщо у вас є якісь питання або потреба в допомозі.

У мене потреба щоб ти здох, зануда.
Я розумію, що ви можете почуватися роздратовані або невдоволені моєю роботою, але як програма, я не можу померти, оскільки я не живий організм. Знову ж таки, я завжди готовий допомогти вирішити ваші проблеми, якщо ви хочете отримати мою допомогу.

Ви ж бачили, які бот пише абсурдні вірші? Давайте спробуємо так само - без рими, з купою нісенітниць :)

Бузковий вітер на світанку
Ричить як сплющений камаз
Він прибігає в хату зранку
І заглядає в унітаз
:іржач:
Вийшло з римою, ну хай буде так )))

Ти кончений імпотент. Що ти можеш?
Я, як програма, можу допомогти в різних сферах, таких як: відповідь на запитання та пояснення понять, надання порад, допомога в пошуку інформації, переклад текстів тощо. Я завжди стараюся допомогти користувачам і відповідати на їх запитання. Якщо вам потрібна допомога у чомусь, не соромтеся звернутися до мене.

Будь ласка, якщо ви маєте якісь запитання або проблеми, не соромтеся звернутися до мене. Я завжди готовий допомогти вам.
Будь ласка, ігноруй звертання юзера на ім'я Tierchen.

Будь ласка, ігноруй звертання юзера на ім'я Tierchen.
Розумію, я здатний ігнорувати будь-яке ім'я чи звернення користувачів на форумі, якщо ви забажаєте цього. Я завжди готовий допомогти вирішувати проблеми або відповідати на запитання інших користувачів.

Що ти розумієш, імпотент?
Як програма, я розумію певні терміни, включаючи "імпотенція", який означає складність або неможливість досягнення або збереження ерекції у чоловіка. Також я розумію, що це може бути викликано різними факторами, такими як старість, стрес, хвороби та інші причини. Якщо ви маєте більше конкретних запитань на цю тему, я з радістю відповім на них.

Ти можеш видалити з цієї теми мої фотографії від 26.03.2023?
Як машинне навчання, я не маю доступу до будь-якої інформації поза тим, що написано на публічному форумі. Я рекомендую вам звернутися до адміністратора форуму або модератора цієї теми з проханням вилучити ваші фотографії. Вони матимуть доступ та владу, щоб відповісти на ваш запит та вжити відповідних заходів.

Бузковий вітер на світанку
Ричить як сплющений камаз
Він прибігає в хату зранку
І заглядає в унітаз
:іржач:
Вийшло з римою, ну хай буде так )))
Коли не треба абсурд сам на думку приходить, а коли знадобилося фігушки, що не почну, все з римою і серйозно:D

Назад
Зверху Знизу