Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якби це було вголос, то я можу погодитися. Але в чому проблема прочитати одне питання і відповісти, потім друге... Вони ж всі написані і нікуди не зникають :D
Я припускаю, що від кількості питань і твоєго напору у нього починає паморочитися в голові і вже незрозуміло, про що взагалі йшлося :-)

Я припускаю, що від кількості питань і твоєго напору у нього починає паморочитися в голові і вже незрозуміло, про що взагалі йшлося :-)
Мені здається що в нього паморочиться одразу, як я взагалі починаю щось питати, навіть якщо це одне питання :girl: :-)

Ну, що - спите вже, чи що?

:іржач:
Добре, ось мій віршик на четверох рядках:

Чорний глиняний горщик,
Горить у вікні лампочка.
Там свистить кіт, а там миша,
І бадьоро щипає хвістка.
Яка напруга лампи?
Ой, вибачте за недостатню інформацію. Я, як бот, не можу знати, якої саме напруги лампочка горить у вікні. Через те, що відповідь відсутня у початковому вірші, існують безліч варіантів, від 220 до 12 вольт.

Однак, будь-яка напруга лампи може викликати почуття затишку та тепла, і надихати на творчість. Дуже прошу вибачення за попередню відповідь. Що ж поки моя відповідь як бота, буде вважатися як відповідь на запитання, а на яку саме напругу горить лампочка у вірші, ми можемо припустити, що це залежить від можливостей фантазії читача.

Я б хотіла, щоб він міг тут відповідати :)

Ну, що - спите вже, чи що?
Я намагаюся чимось ще цікавим зайнятися: ****** не поставлено, книжки не читані, стільки ще всього цікавого! :eyecrazy: :D Вічно так: спати вже пора, а й чіпляюся за все :D (не зараз пора, звичайно)

Я намагаюся чимось ще цікавим зайнятися: ****** не поставлено, книжки не читані, стільки ще всього цікавого! :eyecrazy: :D Вічно так: спати вже пора, а й чіпляюся за все :D (не зараз пора, звичайно)
Я вже ось ще трохи - і лягатиму. Так спати хотілося, але після цих розмов прокинулася :іржач:

У нас в містечку є жіночий клуб для переселенців. Збираються і обговорюють різні теми за чайком. Я не ходила. То класна ініціатива. Живого спілкування не вистачає.
Вчора співробітниця, яка наразі в декреті, нагадала яке в нас було товариство з трьох осіб. Ми всі такі різні, тому цікаво було разом збиратися. От особисто мені з кожною з них окремо - не так цікаво, як разом.
Але тепер вже цього не буде, бо ця дівчина може вже і не вернеться, а друга вибісила мене своїми ****стсьми поглядами.
До речі та перша зараз у Києві і каже, що там люди більш злі, ніж у Харкові. Може здалося, а може особливості великого міста. Гадаю, що чим воно менше, то і люди простіші. Харків'яни теж для інших будуть не надто чуйними.

:confused: Вперше таке чую :незнаю: Перепрошую за цікавість, а у чому то полягає, наприклад ?
Вона сказала, що просто в магазині, чи на вулиці. Щось спитаєш - обміряють поглядом з ніг до голови... І взагалі спілкуються не так люб'язно. Хоча при цьому є і чуйні люди, які їй допомагають.
Хз, скоріш за все вона суб'єктивна, але різниця між великими і малими містами має бути помітна. Проте Харків - не мале місто, то не так вже має відрізнятися.
От Полтаву моя бабуся хвалила завжди, і казала, що там набагато кращі люди, добріші і привітніші, ніж на Харківщині.
А ще співробітниці може так здалося тому, що люди зараз знервовані. Вони і в Харкові такі, але ж вона порівнює з мирним часом.

Останнє редагування:
Не знаю..мені кияни привітні попадались, а може просто пам'ять вибіркова. Не жила там, але знайомих багато киян.
Маленькі містечка це любов :)
Та я їй і сказала, що спитаю харків'ян, які жили у Києві, бо вона може помилятися.

У нас в містечку є жіночий клуб для переселенців. Збираються і обговорюють різні теми за чайком. Я не ходила. То класна ініціатива. Живого спілкування не вистачає.
:любов: Як це мені подобається. Як "Книжковий клуб" :) (книга і фільм :-)) Я сама не раз замислювалася, як би мені хотілося в такий ходити. І навіть самій його створити, якщо що. Сходи обов"язково, як можна таке пропустити! :кава:

в ніч з п'ятниці на понеділок
годинник переводить гліб
а час пручається не хоче
собі скорочувати ніч
© IceBerg

Вона сказала, що просто в магазині, чи на вулиці. Щось спитаєш - обміряють поглядом з ніг до голови... І взагалі спілкуються не так люб'язно. Хоча при цьому є і чуйні люди, які їй допомагають.
Хз, скоріш за все вона суб'єктивна, але різниця між великими і малими містами має бути помітна. Проте Харків - не мале місто, то не так вже має відрізнятися.
От Полтаву моя бабуся хвалила завжди, і казала, що там набагато кращі люди, добріші і привітніші, ніж на Харківщині.
А ще співробітниці може так здалося тому, що люди зараз знервовані. Вони і в Харкові такі, але ж вона порівнює з мирним часом.
Вона змінила місце проживання. Не з власної волі. Вона у декреті. Вона у чужому місті. Звідси, від невпевненості у собі, очікування злості. Ну, мені так здається.
Ха велике місто. Я розповідала мешканцям маленького міста на ЗУ про Салтівку. Їм важко уявити було, що район міста може бути як 4 їхні містечка.

:угу: Там вже черговий клон лінкдога питав, чого жінки хочуть спілкуватися словами через рот, а за допомогою мінету чогось не хочуть. Це ж просто: вони не хочуть так спілкуватися саме з лінкдогом, а з нормальними чоловіками цілком собі хочуть :)
Піду пожаліюсь на нього , як завжди

Назад
Зверху Знизу