Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Гарного тихого всім дня :).

Вірш Меланія Дерези, нашої пиріжкарки. Це вона в якомусь конкурсі писала на швидкість, до картинки.

На байку вечір мчав мікрорайоном -
предвісник літа, диригент котів!
А я... А я варила макарони,
ті, що з пшениці - ух! - твердих сортів.

Гойдались і "хрущовки", й хмародери,
вмостилась перша зірка на гараж.
Не макаронів праглося - мадери!
не вул.Крива щоб, а кураж і пляж...

Щось красень-вечір шепотів, нестерпно
Од слів його крутилась голова...
Не витримала - вийшла клацнуть селфі
з хрущовки 42 по вул.Крива.

Стотридцять кадрів селфі в телефоні...
І я на кожнім - просто мрія з мрій!
Якби лиш не деталь маленька фону:
палають кухня, штори й макарони
в квартирі арендованій моїй.

Можно попробовать... Но может всё таки пусть в своём разделе живёт?
Давайте спробуємо тут, ми б інколи гралися. Багато його, звісно, не треба, та сподіваюся, ніхто зловживати не буде :)

десь в часі юність загубилась
і не вертається ніяк
я крихтами її принаджу
із спогадів і дивних снів
© Іронія

У бота? :)

В другой теме такая идея уже возникала, юзер проверял, видит ли бот тред, бот не ответил, сделали вывод, что не видит :незнаю:
Та я теж вчора спробувала. Але думала, може Дімокс може ще якось підлаштувати.
А ще цікаво було б, якби бот не просто тут був, а й вибірково сам відповідав на питання, які адресовано не йому ))))

Для того чтобы ваша кожа была гладкой и шелковистой, вам нужно:

1. Регулярно увлажнять кожу с помощью крема или лосьона.

2. Использовать средства для скрабирования, которые помогают отшелушивать старые клетки кожи и очищать поры.

3. Принимать горячий душ или ванну, чтобы открыть поры и вывести из них токсины.

4. Питаться правильно, употребляя овощи, фрукты и продукты, богатые витамином C.

5. Пить достаточно воды, чтобы организм получал необходимое количество влаги.

6. Избегать употребления алкоголя и курения.

7. Использовать солнцезащитный крем, чтобы защитить кожу от солнечных лучей.
Чи можна замінити воду на гуляння під дощем?

Чи можна замінити воду на гуляння під дощем?
Вода, яка йде в дощі, не містить багатьох важливих мінералів та елементів, які необхідні для того, щоб підтримувати здоров'я тіла. Тому не замінюйте воду на прогулянку під дощем. Також важливо пам'ятати, що гуляння під дощем може бути небезпечним через небезпечні умови, такі як мокрий асфальт та слизькі дороги. Якщо ви все ж віддаєте перевагу прогулянці в дощ, не забудьте надіти відповідний одяг та взуття, щоб захистити себе від погоди та підтримати своє здоров'я та безпеку.

Останнє редагування модератором:
Коли вони з'являються у воді?
Багато важливих мінералів і елементів з'являються у воді з природних і штучних джерел. Наприклад, кальцій, магній та калій можуть бути виявлені у природних водах, а також у питній воді, яка може містити додані мінерали та електроліти. Інші мінерали, такі як залізо та фториди, можуть зустрічатися в природних водах та додатково додаватись у питну воду з метою зміцнення здоров'я зубів та кісток.

Останнє редагування модератором:
Назад
Зверху Знизу