Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я товстішаю рівномірно )) Але коли пошила ті штани, то сиділа спеціально на дієті, тож була худюща, як і рік тому. А зараз мабуть кілька кіло добавилося.
Діставай штани і давай фото .

Так, скрізь однаково. І далі ще цікавіше
Тепер мені гугел підсовує різні інші книжки, які, на його думку, можуть мені сподобатися
59264_118405.jpg

Мені захотілося змінити нік :)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дивіться який сайт. Багато картинок цікавих. Я користую для уроків

а хто тільки хоче навампірити, таких в сто раз більше.
А ти хіба сам схильний усі морально-духовні сили кидати в емоційну топку для когось іншого? :D Усі бажають щось хороше саме для себе. І вампіри, і ті, на кому вампирять.

Те, чим ми тут уже два дні займаємось має наукову назву

Парейдолія, парейдолічна ілюзія (від др.-грец. παρά — «поряд, навколо; відхилення від чогось» + εἴδωλον — «зображення») — різновид зорових ілюзій (так звані «сенсорні ілюзії доповнення»1 ), що виникають як в осіб із психічним розладом, так і у здорових [1]; полягає у формуванні ілюзорних образів на основі реальних об'єктів. Таким чином, невиразний і незрозумілий зоровий образ сприймається як щось виразне і певне — наприклад, постаті людей, тварин чи казкових істот у хмарах на зоряному небі, шпалерах на стіні чи килимі.

або у чашці з кавою :кава:

Не скажу :D Хтозна чи клас, бо всі ж звикли до цього...
Цікаво було б спробувати з тобою спілкуватися під іншим ніком. Хоча що це я. Я ж з тобою саме і спілкуюся на ФБ під іншим, і взагалі без проблем :D

А ти хіба сам схильний усі морально-духовні сили кидати в емоційну топку для когось іншого? :D Усі бажають щось хороше саме для себе. І вампіри, і ті, на кому вампирять.
Схильний, але дійшло в один момент що це взагалі не обов'язково.

Назад
Зверху Знизу