Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ніка777 не хоче шось писати.
Думала про неї на днях.. Навіть хотіла десь ще її пошукати, якщо вона сюди не заходить. Що за люди :( Поїхали кудись з Харкова і взагалі на ХФ забили. Типу, ми ж вже не в Харкові, у нас вже інше життя.
Зараз таки пошукаю і напишу їй! :мораль:

Думала про неї на днях.. Навіть хотіла десь ще її пошукати, якщо вона сюди не заходить. Що за люди :( Поїхали кудись з Харкова і взагалі на ХФ забили. Типу, ми ж вже не в Харкові, у нас вже інше життя.
У Львові живе.

Цікаво було б спробувати з тобою спілкуватися під іншим ніком. Хоча що це я. Я ж з тобою саме і спілкуюся на ФБ під іншим, і взагалі без проблем :D
Він не дуже відрізняється, просто красивіший :-)

В Мікропоезії тижнів два-три як була.

Чогось пригадала, як недавно дітям розповідала про шапки . Оті квадратні які батьки носили та як їх крали. Діти в шоці були :D

Чогось пригадала, як недавно дітям розповідала про шапки . Оті квадратні які батьки носили та як їх крали. Діти в шоці були :D
У ті часи старші тітоньки у мене на роботі, надягаючи ці шапки, приязували їх до волосся пришитими шнурками :рл: :D

Останнє редагування:
Можна ж було під бороду як каску.
Так було б надійніше, але не так гарно :D У молодих дівчат тоді були капори з песця – ті так і прив'язувалися, роблячи дівчину глухою та сліпою – через хутро нічого не було чути, а щоб перейти дорогу моя подружка притискала це хутро на рівні обличчя долоням, бо через пухнастіcть виходили шори на очи :D

Так було б надійніше, але не так гарно :D У молодих дівчат тоді були капори з песця – ті так і прив'язувалися, роблячи дівчину глухою та сліпою – через хутро нічого не було чути, а щоб перейти дорогу моя подружка притискала це хутро на рівні обличчя долоням, бо через пухнастіcть виходили шори на очи :D
Якось бачила на вулиці у жінки берет з норки, красиво, але холодно.

молодих дівчат тоді були капори з песця – ті так і прив'язувалися, роблячи дівчину глухою та сліпою – через хутро нічого не було чути
Так і заміж можна не вийти, а то ідеш, а ухажер який пристане, а вона і не гу-гу.

В мене не було капору , вони були стрьомні якісь:rolleyes::D:D:D:ніні::перекур::(:рл::кручусь::іржач: спеціально для Айвенго ....

Сьогодні якийсь стресовий день і прийшлось випити 5 кави.

Назад
Зверху Знизу