Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
"Це не жаба, не жаба.. " (мантра) :-)
2020Food___Drinks_Smile_on_coffee_foam_in_a_white_cup_140140_.jpg

(дуже схоже на жабу, яка обіймає лапками щось чорне. Сподіваюся, що не гадюку)
Жаба є тварина реліктова й містична. Не завше потребує фізичної хворми. ;)

Тестування рівня володіння українською мовою

https://www.kharkovforum.com/threads/testuvannja-rivnja-volodinnja-ukrajinskoju-movoju.5425441/

Тестування проходить он-лайн
та знаходиться у вільному доступі для всіх користувачів у будь-який час.
Кількість спроб проходжень тесту не обмежена.
Час на проходження тесту обмежений до 1 години,
хоча зазвичай для проходження тесту буде потрібно приблизно 20-30 хвилин.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Неправильну я книжку обрала, останні нерви витріпає. Не пам'ятала, що вона така, лише що цікава.

Неправильну я книжку обрала, останні нерви витріпає. Не пам'ятала, що вона така, лише що цікава.
Гобб? Скажи назву, щоб я знала, яку уникати :) А що з нею не так? Цікава, але "переживальна"?

Гобб? Скажи назву, щоб я знала, яку уникати :) А що з нею не так? Цікава, але "переживальна"?
Її не треба уникати, її треба читати, ти ж казала, що збираєшся почитати. Трилогія про вбивцю.
У житті героя багато страждань. Ще й перед кожною книгою вступ - свою біографію пише хворий старий, а далі вже розповідь. Ненавиджу це.
Згадала, що кінець книги теж такий, тож його читати не буду. Але вся третя книга - це сама туга, і вона вгоняє мене в депресію. Але все одно вона варта того, щоб її прочитати. Тим більш, що ти навряд чи сприймаєш аж так, як я :)

Її не треба уникати, її треба читати, ти ж казала, що збираєшся почитати. Трилогія про вбивцю.
У житті героя багато страждань. Ще й перед кожною книгою вступ - свою біографію пише хворий старий, а далі вже розповідь. Ненавиджу це.
Згадала, що кінець книги теж такий, тож його читати не буду. Але вся третя книга - це сама туга, і вона вгоняє мене в депресію. Але все одно вона варта того, щоб її прочитати. Тим більш, що ти навряд чи сприймаєш аж так, як я :)
Навряд чи?! :eyecrazy: :) Ніт, мені це теж не до вподоби :) Тітанік №2, де насамперед бачимо 90-річну бабусю :-)
Смутку не треба, я он і серію Пехова про "адептів Шости" кинула, бо нема за що зачепитися: суцільні вбивства і війна. В "Вітрі і попелі" хоч і війна теж, але ж є за кого вболівати і хоч якийсь хеппіенд.

Назад
Зверху Знизу