Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так. Не знаю де я тут можу взяти орябка. Рябці літають, та навряд чи згодяться )))

Ви мене збили з пантелику, я же щось інше написати хотіла... :-)

А, згадала. Чого мене так бісять такі дописи?
Де всі? Я розумію, війна. Але чи це реальна перешкода до спілкування?
Хоча я ж сама тільки ЗА спілкування. Але коли отак питають, мені чогось хочеться стукнути запитувача по башці чимось важкеньким. Чому?

Мені таке питання здається навдивовиж нахабним і нетактовним.

Ви мене збили з пантелику, я же щось інше написати хотіла... :-)

А, згадала. Чого мене так бісять такі дописи?

Хоча я ж сама тільки ЗА спілкування. Але коли отак питають, мені чогось хочеться стукнути запитувача по башці чимось важкеньким. Чому?

Мені таке питання здається навдивовиж нахабним і нетактовним.
Не всі люди відчувають емоційне тло. Не всі люди становлять емоційне тло великої спільності. А може все набагато простіше - "я вдаю, що цього немає, і в мене цього не буде, "кружляйте мене, кружляйте" . Осад від таких формулювань

Злови курку хоча б.
То сучасний рецепт :)
ще й раків ловити :титанік: :D
Не знаю чи є раки у нашому ставку. Є бобри :-)
РЯ́БЕЦЬ, бця, ч., розм. Те саме, що шулі́ка.

РЯБЕ́ЦЬ, бця́, ч. Те саме, що ря́бчик

:eyecrazy: Наголос в іншому місці, і вже значення протилежне.
О, то я могла використати одне слово. Перекладач переклав як "орябок".

Не всі люди відчувають емоційне тло. Не всі люди становлять емоційне тло великої спільності. А може все набагато простіше - "я вдаю, що цього немає, і в мене цього не буде, "кружляйте мене, кружляйте" . Осад від таких формулювань
А якщо додати, що запитувач сам не був на ХФ півроку чи більше? :-) А коли нарешті прийшов, то усі, на його думку, повинні бути тут і його розважати.

З ФБ.
- Декілька років тому чоловік дав на день свій телефон другові. Той вставив туди свою сімкарту, а коли тел повернув, то виявилося, що його контакти залишилися в пам'яті телефону. Друг тоді був в активному пошуку через тиндер. Нині чоловік нагадав мені про цю історію. Ну от це ці контакти і є.
Побачила, що в телефоні чоловіка записані Тетяна 32, Наталія 28, Юлія 25 і так далі. Що це?
Вік дівчат?
Це означає, що чоловік у тиндері сидить?

Відповідь смішна:
- Не бійтеся, по-справжньому небезпечні контакти записані як Серьога Робота і Вован Шиномонтаж.

Цікаво, це справжня бабуся з електрички чи все-таки фотошоп справжнього Ентоні Хопкінса? :)

D7blQUqW0AAg7ZA.jpg:large

Це ж намалював штучний інтелект на Фотошопі.

Типу це совецьке блюдо . Треба тоді робити за оригінальним рецептом. Ну француз той Олів'е жив в Мацкве і там видумав цей салат. Фу:D
То він там з жабами готував. Наловив у москва-річці...

Назад
Зверху Знизу