Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Навряд чи?! :eyecrazy: :) Ніт, мені це теж не до вподоби :) Тітанік №2, де насамперед бачимо 90-річну бабусю :-)
Смутку не треба, я он і серію Пехова про "адептів Шости" кинула, бо нема за що зачепитися: суцільні вбивства і війна. В "Вітрі і попелі" хоч і війна теж, але ж є за кого вболівати і хоч якийсь хеппіенд.
Навряд чи - це загалі стосується сприйняття всіх книг, ми ж з тобою вже з'ясували, що я дуже в них занурююся.
А про старого - це ж тільки вступ та закінчення, які можна і не читати взагалі. Так, третя книга тисне, героя шкода, але тут ще моє особисте ставлення впливає. Та вона не закінчується погано, просто ГГ вартий був прожити більш щасливе життя. Але я тобі кажу, вона варта того, щоб її читати.
Ну, не хочеш цю, ще є серія про блазня. Вони пов'язані, але історії окремі. Тут цей блазень теж є, але ГГ - інший. І ще одна серія про живі кораблі, в цій книзі про них теж згадують, але дуже коротко.

А я фільм подивилася. Данський. Про психолога. Тож і обрала. Виявилося фільм для заподіяння психологічної травми. "Останній клієнт", якщо кому треба

Перша кава :кава:

Класно.
А я повзаю по карті Англії, туристичні місця.
У них найвища гора 978 метрів, якесь все не того масштабу, коротше))) балувані ми тут.
Намалювалася картина - величезна карта на підлозі, Тірхен з компасом і ****іметром повзе Англією, попиваючи каву :D

Після розлучення почав читати Муракамі "хроніка заводного птаха" та я її не дочитав
То такий депресняк шо пздц)
Ця, що я читаю, не депресивна. Я так думаю, що якби читала менш емоційна людина, то на неї так би не подіяла, як на мене. Але вона дуже-дуже цікава.
До речі, в якійсь серії Сандерсона кінець мені теж не сподобався, але все одна вона варта прочитання. Ту, що ти читав, вона нормально закінчилася? Бо я не пам'ятаю яка саме.

У тебе в каві дійсно якісь чудернацькі картини :D

Теж зараз допила. :кава::кава: Ще майнула думка спершу сфоткати, така піна була густа :любов: Тобто ніяких картинок там просто не виходить, піна заввишки в сантиметр. :любов: Але, як завжди, бажання спробувати цей пінний шедевр перемогло :D

Можемо запропонувати челендж #кава малює
А які правила? Розмішати і залишити абияк або щось домалювати ложкою? :D
Взагалі класна ідея. Конкурс такий, а? І вгадувати, де чия чашка :кава: :)

А які правила? Розмішати і залишити абияк або щось домалювати ложкою? :D
Взагалі класна ідея. Конкурс такий, а? І вгадувати, де чия чашка :кава: :)
Я просто налила у чашку та понесла на балкон. Ну і така загогулина вийшла :D

Це дуже класний чай. Можна те насіння 3 рази заливати.

Назад
Зверху Знизу