Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
Угу, дідо з торбов...Не діду, а дідо.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Угу, дідо з торбов...Не діду, а дідо.
То ж по цій причині від них і тікають в джунглі.Я за все життя такої жінки не стрів щоб набалакалася та й годі.
Ой, правда ваша.То ж по цій причині від них і тікають в джунглі.![]()
Моя бабуся мені розповідала, як до її бубусі заходив регулярно ксьондз і завжди чемно говорив "Прошу пані по келиху"А чому би у гарній компанії й не пропустить по лампадочці?![]()
Гарна бабуся видно була. Поводження знала.Моя бабуся мені розповідала, як до її бубусі заходив регулярно ксьондз і завжди чемно говорив "Прошу пані по келиху"![]()
А потім "Прошу пані до покою".Моя бабуся мені розповідала, як до її бубусі заходив регулярно ксьондз і завжди чемно говорив "Прошу пані по келиху"![]()
То вже вони вирішувати будуть. Хіба на стовпа залізеш і зверху глечиками відіб'єшся. Але стережися. Серед жіночок є такі зубаті що й стовпа перегризуть.зась таке![]()
Бо про це гріх питати і відповідати.Це історія замовчує![]()
Вставай . Як то можна. Роботи дофігаТо вони вдвох. Я оно на дивані лежу.
У темі багато інтровертів. Це не означає, що всі вони/ми прагнуть самотності, але й не потребують стільки спілкування як тиА сенс самому бути. Не цікаво ж.
Дід тоді вже. Бо дідо , то окликНе діду, а дідо.
ЭхУ темі багато інтровертів. Це не означає, що всі вони/ми прагнуть самотності, але й не потребують стільки спілкування як ти![]()
Не можу. Кицька на пузі спить.Вставай . Як то можна. Роботи дофіга
Лизання?Я не можу, для мене лижання та сидіння на одному місці то *****.
Кожному своє миле.Я не можу, для мене лижання та сидіння на одному місці то *****.
Лизання чого?Лизання?