Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
А шо не так?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо не так?
А чого тобі би хотілося.Лизання чого?
Максимум то лодяникА чого тобі би хотілося.
cof-cof.Перша пішлаВже практично здатна функціонувати. Мабуть корону піймала.
Пару днів така чорнюча депресія була.
Усунувши в сторону основні розбіжності - пророс. і проукраїнскі погляди кандидата, беремо тільки нормальних. Наприклад, один мій друг за Анатолія Гриценка завжди. А мені, припустимо, в економічних питаннях подобається Балашов. Ми з ним зовсім не конфліктуємо, бо я, в принципі, можу погодитися і на Гриценка, бо вони обидва за Україну горой. Це й є, як на мене, співпадіння політичних поглядів, не обов"язково один в один. (А взагалі-то мені такі питання/розбіжності трохи смішні, бо реал кандидати завжди бувають зовсім не ті, якиих ми хочемо, а ті ж, припустимо, Порошенко версус Зеленський.)Так, мені досить, щоб був не за Януковича і не за путлера, це навіть не варто, щоб згадувати, я б не стала називати це політичними поглядами. Це ж ти сказала, що зовнішня і внутрішня політика пов'язані. Тобто зробила це питання широким.
Що для тебе є співпадіння політичних поглядів?
Ні, мене ця розмова взагалі дратує, але вона просто відбувається.Усунувши в сторону основні розбіжності - пророс. і проукраїнскі погляди кандидата, беремо тільки нормальних. Наприклад, один мій друг за Анатолія Гриценка завжди. А мені, припустимо, в економічних питаннях подобається Балашов. Ми з ним зовсім не конфліктуємо, бо я, в принципі, можу погодитися і на Гриценка, бо вони обидва за Україну горой. А взагалі-то мені такі питання/розбіжності трохи смішні, бо реал кандидати завжди бувають зовсім не ті, якиих ми хочемо, а ті ж, припустимо, Порошенко версус Зеленський.
Іра, ти впевнена, що саме про це ти хотіла поговорити? бо знайдуться теми і повеселіше![]()
І мене дратуєНі, мене ця розмова взагалі дратує, але вони просто відбувається.
Треба було з самого початку, мабуть, зупинитися на тому, що у чоловіка просто мають бути проукраїнські погляди, і все, ніякої дискусіїНу, от виходить, що у вас з другом різні погляди, але хіба це аж так важливо?
Що ти читаєш? На Робін Гобб ще не збираєшся замахнутися?Хочеться постити щось приємне, бо неприємного і так повно.
Матка божка Ченстяховска, не шляпу, а капелюха.Мать божа, зняла віртуальну шляпуя й імен таких не знаю.
Третя
Я пошуршала в кладовці, трохи розібрала простір. У мене там така, типу, лаунж зона - місце для релаксу.
(сама собі)Мать божа, зняла віртуальну шляпуя й імен таких не знаю.
Третя
Я пошуршала в кладовці, трохи розібрала простір.
Це сніданок обід чи вечеря?
Вечеря.Це сніданок обід чи вечеря?![]()
А я тільки що запікла в духовці гарячий бутерброд такий, як ото у тебе ковбаса і сир. Ковбаса знизу, сир добре розплавився зверху, аж *******ками пішов
Купив торт Тірамісу, шоколадних батончиків, чипсів, шпротів, ковбаси Президентської, і копченого сиру.Ти купив вчора купити тортик до Нетфліксу?![]()
як закінчиться війна думаю поїхати в Непал, в Гімалайські гори.
Вони по всьому світу є. В Україні біля Києва. Мені підфортило як завжди, бо якраз карантин був. А туди і так потрапити не дуже просто. Але я потрапив на перший курс що відкрився після карантину.
Мені здається, ти вже кудись їздив з метою навчання. Ті курси з випасани де були?
Усім "підфортило" з карантином..Мені підфортило як завжди, бо якраз карантин був.
Натяк долі "О, йес, йес, туди-то тобі і треба".А туди і так потрапити не дуже просто. Але я потрапив на перший курс що відкрився після карантину.