Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Перша пішла :кава: Вже практично здатна функціонувати. Мабуть корону піймала.
Пару днів така чорнюча депресія була.
cof-cof. :кава: А я думаю, куди ти поділася, розшукувати вже збиралася. Сподіваюся, це не корона.

64f79706d9722e62378eacad4b5bf2e8.jpg

Так, мені досить, щоб був не за Януковича і не за путлера, це навіть не варто, щоб згадувати, я б не стала називати це політичними поглядами. Це ж ти сказала, що зовнішня і внутрішня політика пов'язані. Тобто зробила це питання широким. :-)
Що для тебе є співпадіння політичних поглядів?
Усунувши в сторону основні розбіжності - пророс. і проукраїнскі погляди кандидата, беремо тільки нормальних. Наприклад, один мій друг за Анатолія Гриценка завжди. А мені, припустимо, в економічних питаннях подобається Балашов. Ми з ним зовсім не конфліктуємо, бо я, в принципі, можу погодитися і на Гриценка, бо вони обидва за Україну горой. Це й є, як на мене, співпадіння політичних поглядів, не обов"язково один в один. (А взагалі-то мені такі питання/розбіжності трохи смішні, бо реал кандидати завжди бувають зовсім не ті, якиих ми хочемо, а ті ж, припустимо, Порошенко версус Зеленський.)

Усунувши в сторону основні розбіжності - пророс. і проукраїнскі погляди кандидата, беремо тільки нормальних. Наприклад, один мій друг за Анатолія Гриценка завжди. А мені, припустимо, в економічних питаннях подобається Балашов. Ми з ним зовсім не конфліктуємо, бо я, в принципі, можу погодитися і на Гриценка, бо вони обидва за Україну горой. А взагалі-то мені такі питання/розбіжності трохи смішні, бо реал кандидати завжди бувають зовсім не ті, якиих ми хочемо, а ті ж, припустимо, Порошенко версус Зеленський.
Іра, ти впевнена, що саме про це ти хотіла поговорити? бо знайдуться теми і повеселіше :)
Ні, мене ця розмова взагалі дратує, але вона просто відбувається.
Ну, от виходить, що у вас з другом різні погляди, але хіба це аж так важливо?

Останнє редагування:
Ні, мене ця розмова взагалі дратує, але вони просто відбувається.
І мене дратує :угу: Ледве знайшла в собі сили відповісти :) Але відповіла, просто щоб питання не висіло без відповіді.
Ну, от виходить, що у вас з другом різні погляди, але хіба це аж так важливо?
Треба було з самого початку, мабуть, зупинитися на тому, що у чоловіка просто мають бути проукраїнські погляди, і все, ніякої дискусії :)

Мать божа, зняла віртуальну шляпу :молись: я й імен таких не знаю. :)
Третя :кава:
Я пошуршала в кладовці, трохи розібрала простір. У мене там така, типу, лаунж зона - місце для релаксу.
Матка божка Ченстяховска, не шляпу, а капелюха.

А я тільки що запікла в духовці гарячий бутерброд такий, як ото у тебе ковбаса і сир. Ковбаса знизу, сир добре розплавився зверху, аж *******ками пішов :любов: До кави добре.
У тебе була сьогодні кава? :)

Ти купив вчора купити тортик до Нетфліксу? :)

:клас:
Мені здається, ти вже кудись їздив з метою навчання. Ті курси з випасани де були?
Вони по всьому світу є. В Україні біля Києва. Мені підфортило як завжди, бо якраз карантин був. А туди і так потрапити не дуже просто. Але я потрапив на перший курс що відкрився після карантину.

Мені підфортило як завжди, бо якраз карантин був.
Усім "підфортило" з карантином.. :( :-)
А туди і так потрапити не дуже просто. Але я потрапив на перший курс що відкрився після карантину.
Натяк долі "О, йес, йес, туди-то тобі і треба". :) Тепер ось на Непал думки закладаєш (які матеріальні).

Назад
Зверху Знизу