Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Шо це мені таке прислали?
Сподіваюсь, це натяк долі. На добрі зміни і мир, бо тільки в мирному житті ти можеш запросити її на каву.. :клас:

До речі, тобі сподобалася б дівчина-азіатка?
Вони лагідні, кажуть :) Мабуть, таку будь-який чоловік хотів би.
Десь в Чоловічому розділі прочитала таку думку, що взагалі-то мрія будь-якого чоловіка (якщо казати голу правду) - психотип "рабиня". Щоб догоджала, не сперечалася, і взагалі бачила сенс своєго життя в покращенні життя чоловіка :-)

Безумовно, про жінок можна сказати теж саме :іржач:

Останнє редагування:
Ні. Я ж їх не розрізняю нажаль, можна переплутати з другою азіаткою, і що тоді.
Ой, ну нічого страшного взагалі :) Як в тому анеку:
- Ти привів з дітсадку не нашу дитину!
- Нічого страшного, все одно завтра назад в дітсадок вести..

Ніколи-ніколи не реєструвався там, хоча б заради розваги? Це ж цікаво, принаймні. Ну, мені так здається. Ілюзія вибору. Житті взагалі ілюзія, так чому б не ще одна :-)
Я якось зарееструвалась. Там всі шукають поголовно коханок або коханців. Там куча неадекватів . На ХФ навіть спокійніше. Хоч хтось когось та знае.

Сподіваюсь, це натяк долі. На добрі зміни і мир, бо тільки в мирному житті ти можеш запросити її на каву.. :клас:

До речі, тобі сподобалася б дівчина-азіатка?
Вони лагідні, кажуть :) Мабуть, таку будь-який чоловік хотів би.
Десь в Чоловічому розділі прочитала таку думку, що взагалі-то мрія будь-якого чоловіка (якщо казати голу правду) - психотип "рабиня". Щоб догоджала, не сперечалася, і взагалі бачила сенс своєго життя в покращенні життя чоловіка :-)

Безумовно, про жінок можна сказати теж саме :іржач:
У мене в групі навчалася дівчина із Казахстану. Така вся мініатюрна та дуже гарна. Дуже. Розумна та неймовірно вихована. Такою мірою, що при ній гідно поводилися навіть хулігани. Ми якось їхали з нею в трамваї і молоді люди, її співвітчизники, поводилися погано.На своїй мові обговорювали вголос пасажирів. (Це вона мені потім пояснила) Так ця малеча, з зовнішністю фарфорової статуаєтки, дуже швидко знайшла слова щоб їх поставити на місце так, що вони вийшли на найближчій зупинці. Підозрюю, що у кожної азіатки в рукаві прихована катана :кінь2: :)

Це треба питати в автора смайлика.
А що оцей означає, як думаєш?
(смайлик не повторюватиму). Мені здається, це лицар, що пішов у хрестовий похід в ім'я прекрасної дами. :ги:
Але кінь не дуже стурбований високими матеріями і може зайнятися природними потребами будь-якої миті.

Читала, що коням прив'язували під хвіст спеціальні мішечки, коли якийсь дуже важливий момент, якого не можна зіпсувати. :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
Це треба питати в автора смайлика.
А що оцей означає, як думаєш?
:груди13:
Ты б мабуть хотів це зараз. Заритись в тепленькому і заснути . А приходиться скакати скрізь як кінь. Не?:D я маю перебільшене почуття емпатії нажаль і розрізняю емоції навіть більше ніж сама хочу.

Я якось зарееструвалась. Там всі шукають поголовно коханок або коханців.
Коханців?? :eyecrazy: Жінки зазвичай шукають серйозні відносини, це чоловіки коханок. Є, звичайно, чоловіки, що шукають теж серйозні, але коханку б теж не відмовилися :іржач:

Ты б мабуть хотів це зараз. Заритись в тепленькому і заснути . А приходиться скакати скрізь як кінь. Не?:D я маю перебільшене почуття емпатії нажаль і розрізняю емоції навіть більше ніж сама хочу.
Сьогодні я лиш в магаз скакати збираюся. Куплю чіпсів, торта, і буду нефіга не робити і дивитися фільми Нетфлікс.

:клас: Само собою. Це якби взагалі ВIOS. Те, без чого взагалі нема чого к іншим якостям придивлятися :угу:

Але політичні погляди мають рамки. Чи зовнішня політика, чи внутрішня. Невже так важливо мати прихильність до одного кандидата, що це навіть не обговорюється? Для мене - ні, бо є набагато важливіші речі. А якщо мова про війну, то я б не назвала це політичними поглядами :)

(смайлик не повторюватиму). Мені здається, це лицар, що пішов у хрестовий похід в ім'я прекрасної дами. :ги:
Але кінь не дуже стурбований високими матеріями і може зайнятися природними потребами будь-якої миті.

Читала, що коням прив'язували під хвіст спеціальні мішечки, коли якийсь дуже важливий момент, якого не можна зіпсувати. :D
Мені здається, що за часів хрестових походів мало морочилися збиранням кінських яблук. :D І мішок такий пізніше винайшли

Назад
Зверху Знизу