Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ты б мабуть хотів це зараз. Заритись в тепленькому.
"Непогано б!" (с) :-)
Адекватний, нормальна людина. Виявляється такі існують:D. Вони нормально , екологічно реагують на проблеми на спори . Не маніпулюють . Не мають звичок типу алкоголізму, грання в ігри, на живуть нереальним інтернет життям.
Це не абстрактно "адекватні", а "адекватні твоїм уявленням про адекватність" :)

Безумовно, про жінок можна сказати теж саме
Ні, мені не треба чоловіка-раба. Мене б дратувала людина, яка б заглядала у рота, ловлячи кожне слово, і не маючи характеру заперечити.
Тобто я б таку людину не поважала. А повага - це саме те, що я б обрала. Я маю поважати людину, яка поряд, принаймні не відчувати неповагу. А я її відчувала доволі часто, з різних причин, навіть дуже дрібних.

Останнє редагування:
Але політичні погляди мають рамки. Чи зовнішня політика, чи внутрішня. Невже так важливо мати прихильність до одного кандидата, що це навіть не обговорюється? Для мене - ні, бо є набагато важливіші речі. А якщо мова про війну, то я б не назвала це політичними поглядами :)
Це неможливо відокремити. Будь-який кандидат в президенти, президент - це не тільки внутрішня, а навіть насамперед зовнішня політика. Це так навіть у США!

Значить це ШІ до тебе підбирається :D
Це просто жах якийсь :) Уяви: самотньому чоловікові пише якась жінка, сюсі-пусі, у них зав"язуються "відносини", і раптом виявляється, що то був ШІ. Ти дивилася фільм "Вона"? Роман чоловіка з оперативною системою. Яку Скарлеточка озвучила.
1529353279_1.jpg

Це неможливо відокремити. Будь-який кандидат в президенти, президент - це не тільки внутрішня, а навіть насамперед зовнішня політика. Це так навіть у США!
Тобто геть усі думки щодо політики мають співпадати? Так не буває.

Тобто геть усі думки щодо політики мають співпадати? Так не буває.
Як це не буває? :) Впевнена, що у Лени та Ялени саме так, чи у Самурая, чи Тірхен. У мене, звичайно, теж, - так чому ж не буває? :незрозумію:

:-)
тобі дістану зірку з неба
в суботу сходим на побач...
дружина дзвонить треба бігти
пробач
© Муля

Нагадало:
- У немає дівчини. :(
- Так заведи.
- Дружина проти..

Як це не буває? :) Впевнена, що у Лени та Ялени саме так, чи у Самурая, чи Тірхен. У мене, звичайно, теж, - так чому ж не буває? :незрозумію:
Бо не буває, щоб співпадали найменші дрібниці, а не просто загальні питання. Тому я і казала про рамки. Можуть бути різні погляди на якогось депутата, наприклад, чи щодо якогось закону.
Ні в якій галузі не може бути 100-відсоткове співпадіння.

Я не в курсах про закони)) з депутатів читаю тільки Багалій.
Та то не до твоєї відповіді було. Ф'ям сказала, що політичні погляди - то авжеж, що мають співпадати. А я кажу, що для мене - ні, бо має значення які саме погляди.

Бажаю гарного вечора, ночі і раночку . Гарного відпочинку від ХФ

Назад
Зверху Знизу