Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Уран то ж є різкі незаплановані зміни.
Так :угу: Але є нюанси, як мовиться. Одна справа, якщо людина в результаті різких несподіваних подій опиниться під завалами дому, чи в результаті них же чомусь в цей день переночує в іншому місці. Зміни все одно будуть, але не катастрофічні.. Чи запізниться на тітанік, буде кусати лікті, назавтра почує, що він затонув. Я приблизно так собі уявляю захист тригону Сонце-Уран. В найліпшому варіанті, звичайно, взагалі на шляху вірогідностей усі перепони усунуті, але не подавати ж скаргу в небесну канцелярію, якщо не всі-всі. :rolleyes:

:дивитись: Не знаю таке :) Пошук видає "білченя Трессі" :-)

lf

(у назві, щоправда, білченя Нюткін, але, мабуть Трессі це з його друзів :-) )

Останнє редагування:
Вчора про це задумалася, а сьогодні чомусь знов думки в цей степ привели...
Виберіть одну якість партнера (чи рису, чи факт чи ще щось), без якої для вас неможливі нормальні відносини.
Я прочитала вже відповідь Лени, і вона мені дуже сподобалася :) Права :угу:

Нормально та книжка українською читається. Не знаю наскільки гарний переклад, але написано відносно непогано, якщо не зважати на нестачу синонімів :)

:дивитись: Не знаю таке :) Пошук видає "білченя Трессі" :-)

lf

(у назві, щоправда, білченя Нюткін, але, мабуть Трессі це з його друзів :-) )
Треси - штучні або натуральні пасма волосся довжиною від 10 до 75 сантиметрів, що використовуються перукарями для збільшення довжини та об'єму волосся клієнта, що прикріплюються спеціальними шпильками або капсулами.

Тобто ти це також обираєш.
Зрозуміло, що так :угу: Я сама по собі ще б довго думала, яка ж якість найважливіша, і могла б сказати щось інше, не саме найважливіше, але Лена вже все продумала :клас:

А ось дві ці якості "терпимість" і "однакові політичні погляди" доволі цікаво одне з одним виглядають :-) Можна подумати, що терпимість стосується і інших політичних уподобань, але все ж таки політичні уподобання це найперший критерій "свій-чужий".

Лена, ти знаєш, шо коли намагаєшся процитувати чиєсь повідомлення, яке містить тільки цитати, то взагалі неможливо на нього відповісти - не цитується! :-)
Тому доведеться без посилання на твій допис..

"Треси - штучні або натуральні пасма волосся довжиною від 10 до 75 сантиметрів, що використовуються перукарями для збільшення довжини та об'єму волосся клієнта, що прикріплюються спеціальними шпильками або капсулами"
Одразу видно, що я просто не ходок по перукарням :D

Одна це замало. Доброта , чесність , адекватність , турбота це надважливо. Ну хай буде Адекватність найголовнішою.
А ось тут виникають питання. Що то є адекватність? Адекватність чому? Наприклад, якщо партнер п"є, то адекватність йому буде - "партнерка теж п"є". Мене завжди дивує, коли кажуть про адекватність, явно щось добре под цим розуміючи. Але воно не добре і не погане - воно саме "адекватне" :)
Адекватне (лат. adaequatus - прирівняний, зрівняний) - цілком, точно відповідне, пропорційне, узгоджене, вірне, тотожне.

А ось тут виникають питання. Що то є адекватність? Адекватність чому? Наприклад, якщо партнер п"є, то адекватність йому буде - "партнерка теж п"є". Мене завжди дивує, коли кажуть про адекватність, явно щось добре под цим розуміючи. Але воно не добре і не погане - воно саме "адекватне" :)
Адекватне (лат. adaequatus - прирівняний, зрівняний) - цілком, точно відповідне, пропорційне, узгоджене, вірне, тотожне.
Адекватний, нормальна людина. Виявляється такі існують:D. Вони нормально , екологічно реагують на проблеми на спори . Не маніпулюють . Не мають звичок типу алкоголізму, грання в ігри, на живуть нереальним інтернет життям.

То ж ти е на якомусь сайті знайомств от тобі і реклама:D

Адекватний, нормальна людина. Виявляється такі існують:D. Вони нормально , екологічно реагують на проблеми на спори . Не маніпулюють . Не мають звичок типу алкоголізму, грання в ігри, на живуть нереальним інтернет життям.
То де ж ти їх візьмеш?

Назад
Зверху Знизу