Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я ще погано почуваюся.
А шоколадки домогають тобі почутися краще? :) Ось цікаво, ми любимо шоколад за якийсь там міфічний енфорфін, який шоколад немовби в нас продукує чи просто за смак? :-)

Причому кіт же не буде істи що завгодно, наприклад печиво чи торт наполеон :) Йому б тушкованої яловичини чи хоча б сніданок туриста :їжа:
Буде, якщо голодний. А в нас був кіт, який їв печиво, навіть якщо і не був голодний. Так дуже його полюбляв, що знаходив будь-де.
А шоколадки домогають тобі почутися краще? :) Ось цікаво, ми любимо шоколад за якийсь там міфічний енфорфін, який шоколад немовби в нас продукує чи просто за смак? :-)
Морально :)
Смішно пожартувала :-)
Це не жарт. Якщо весь час їсти одну й ту саму їжу, вона набридає. Думаю, що завтра мені його вже не буде хотітися.

А с тобою? Ти якось підозріло небагатослівний :D
Кіт з"ів усі поживні продукти, айвенго тримається на шматочку вчорашнього наполеону, тому писати багато не може :)

А в нас був кіт, який їв печиво, навіть якщо і не був голодний. Так дуже його полюбляв, що знаходив будь-де.
А, ну таке буває, що коти люблять щось дивне для котів їсти :) Типу огірків чи оливок. Моя киця любить погризти чіпси, хоча це дуже шкідливо, тому даю манюсенький шматочок, щоб тільки відчепилася - і не дай бог чіпсина на підпогу впаде! :увага: :-) Треба швидко прибирати :)

Я не можу його ставити, він автоматичний, Лев десь в перших градусах.
Можеш-можеш :) Різними системами. Наприклад, якщо узяти систему домів Джамаспа, то твій Асц буде в Рибах, якщо Сонячну - то в Стрільці, якщо Драконічну - то взагалі в Діві :незрозумію: :-) Коротше, можна вибрати :D Інша річ, що події звичайного життя краще описує таки Плацидус чи Поліх-Пейдж (однаковий Асц)

Питання: навіщо інші системи? Наприклад, Джамаспа показує зріз гороскопу, пов'язаний з духовним розвитком.

Можеш-можеш :) Різними системами. Наприклад, якщо узяти систему домів Джамаспа, то твій Асц буде в Рибах, якщо Сонячну - то в Стрільці, якщо Драконічну - то взагалі в Діві :незрозумію: :-) Коротше, можна вибрати :D Інша річ, що події звичайного життя краще описує таки Плацидус чи Поліх-Пейдж (однаковий Асц)

Питання: навіщо інші системи? Наприклад, Джамаспа показує зріз гороскопу, пов'язаний з духовним розвитком.
Я в курсі тільки по західній системі і по Джйотиш. По Джйотиш Рак.

Цікаво і не зрозуміло :кручусь:

Сьогодні теж всих люблю і кохаю. Обіймаю всих міцно приміцно 🤩. Хай зірки і планети принесуть перемогу .

Я не можу його ставити, він автоматичний, Лев десь в перших градусах.
Управитель 11 дому в 7-м. Схильність дотримуватися зухвалої лінії поведінки, кидаючи виклик громадській думці. :-) Дуже схоже на тебе на форумах :)

Назад
Зверху Знизу