Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Володимирів, Мордобій на пляжі 1930
А це той самий. :любов: Якому міг би сказати Швондер: "Не любите ви пролетаріат" :) Так, художник Володимирів не любив пролетаріат і успішно його троллив :)

Тобто стоїть кошеня на землі, ти мочиш йому тім'я, щоки, і вони не тікають на спину, а так і сидять на голові на маленькій місцині?
Кошеня стоїть у мисці з теплою водою і піною (шампунь від бліх). Голову зовсім не мочила, щоб його не лякати :) Спина мокра, лапи взагалі в воді..

Кошеня стоїть у мисці з теплою водою і піною (шампунь від бліх). Голову зовсім не мочила, щоб його не лякати :) Спина мокра, лапи взагалі в воді..
Тому вони і збіглися на голову. Я ж запропонувала інший варіант.

Я вже й забув про той підпис, у мене відключено. Треба шось нове.
У мене теж відключені підписи. Але твій я пам"ятаю, бо згодна з цією думкою. :-) А ще пам"ятаю, що він дісгармонує з мовою самих дописів.

Цікаво. Які ми будемо в старості .
Цікаво, коли ми відчуємо, що вже старі :-)
У моєї тітки сьогодні ювілейний ДН , сімдесят рочків. Вона не відчуває себе старою і ми теж не можемо уявити, а тим більш назвати її старенькою.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Цікаво, коли ми відчуємо, що вже старі :-)
У моєї тітки сьогодні ювілейний ДН , сімдесят рочків. Вона не відчуває себе старою і ми теж не можемо уявити, а тим більш назвати її старенькою.
ми покоління інтернету
в мережі з ранку до пітьми
не постаріємо ніколи
ги-ги
:кінь2: :D
(переклала як змогла)

Добрий деньок і спокійного радісного дня. В мене типу вихідний сьогодні. Всього 2 заняття . Треба щось зробити цікаве .

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу