Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я зрозуміла, що мені, що б оцінити людину, потрібно все ж бачити її емоції , чути інтонацію .

Думаеш гірше чи краще ніж насправді ?
Але ж всі люди різні. Як вони можуть когось однаково оцінювати? Одна людина оцінює когось дуже позитивно, інша - зовсім навпаки.

Наприклад, мене дехто оцінює добре як "людину, яка послідовна в позитивній поведінці", а хтось на це шипить як змія, бо їй купатися в негативі самий смак.

Не бачу різниці взагалі.
Як це не бачу? :-) В Інеті достатньо на кнопки натискати, а в житті доведеться робити щось реальне! :D Встати, кудись піти, побігти - туди, сюди, з кимось зустрітися, домовитися про те і се, щось купити, змайструвати, влізти на сцену, злізти звідти, - масса енергії потрібна, коротше :)

Як це не бачу? :-) В Інеті достатньо на кнопки натискати, а в житті доведеться робити щось реальне! :D Встати, кудись піти, побігти - туди, сюди, з кимось зустрітися, домовитися про те і се, щось купити, змайструвати, влізти на сцену, злізти звідти, - масса енергії потрібна, коротше :)
Я навпаки тут в інеті лінуюсь і відпочиваю.

На форумі тебе бачать так: "Схильність дотримуватися зухвалої лінії поведінки, кидаючи виклик громадській думці" :D А ось як в житті.. :незнаю: дуже цікаво, але, нажаль, неможливо дізнатися.
Всі по-різному бачать. Я б так про Айвенго не сказала, принаймні яким я його бачу в цій темі, це основна лінія поведінки - бажання розважитися злегка тролячи чи жартуючи. І (мабуть під поганий настрій) іноді бажання колупати людей і врєднічать :)

Ну ти ж маеш бажання бути активною то може спробувати це в реалі ?
Ні, не маю :) Тобто теоретично - це добре, але практично я не хочу.
Не бачу різниці взагалі. Інтернет твоє життя займає, він не в астральному вимірі.
Коли я все те писала про себе, то мала на увазі, що я різна в інеті і не в інеті. І що люди, які мене знають в реалі, не подумали б, що я можу бути такою активною, щоб створювати теми і влаштовувати розваги. Хоча тепер вже дехто знає, принаймні про групу в ФБ, і відчуваю, що директорка ще мені тицьне нею межіочі. Бо вже щось таке було, стосовно мого фотошопу та письменництва :)

Останнє редагування:
Тому що не Стрілець, а Скорп :)
А що одразу Стрілець?Ми гарнюні :D
І взагалі, що тут відбувається – Леви під градусом, домоуправи якісь та інші Плутони з Меркуріями в будинки ломляться! Дайте зіркам спокій! :мораль: :D

Почала читати Робін Гобб українською. Прочитавши 15 сторінок можу сказати, що переклад відредаговано погано, а перекладач не заморочувався з синонімами.

Почала читати Робін Гобб українською. Прочитавши 15 сторінок можу сказати, що переклад відредаговано погано, а перекладач не заморочувався з синонімами.
Робін Гуд благородний розбійник?

А що одразу Стрілець?Ми гарнюні :D
Та я ж хіба проти. Обожнюю Стрільців, на вас неможливо ображатися :) (принаймні, довго :-) )
І взагалі, що тут відбувається – Леви під градусом, домоуправи якісь та інші Плутони з Меркуріями в будинки ломляться!
:іржач:

Не знала про такий цикл. Треба почитати :любов:
57083_111776_k.jpg

Назад
Зверху Знизу