Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В одній з моїх улюблених книжок геологів ведмідь поїв. Радянська, відома. Такий трилер, ухх.
Щось не пригадую таку :eyecrazy:
Поїдання ведмідями геологів або мисливців зустрічалося в книгах Віктора Астаф"єва, але в одиничних випадках, не масово.

Ні, там без містики.
Згадалася з містикою :зуби: Книга/серіал "Терор" по роману у жанрі містичного трилера американського письменника Дена Сіммонса. В основі сюжету лежить реальна історія арктичної експедиції Франкліна — плавання та загибелі у 1845-1848 роках двох англійських кораблів «Терор» та «Еребус», які намагалися відшукати Північно-Західний прохід. У книзі Франклін та його люди стають жертвами арктичного холоду та голоду, стикаються з заколотами та канібалізмом, а також ворожою до людей демонічною істотою у вигляді білого ведмедя.

Ти дивилася, ми з Леною теж. Щодо Іри не пам"ятаю. Іра, ти дивилася?

Щось не пригадую таку :eyecrazy:
Поїдання ведмідями геологів або мисливців зустрічалося в книгах Віктора Астаф"єва, але в одиничних випадках, не масово.

Схоже, ти переживаєш, що ведмеді в книгах голодували:D

Згадалася з містикою :зуби: Книга/серіал "Терор" по роману у жанрі містичного трилера американського письменника Дена Сіммонса. В основі сюжету лежить реальна історія арктичної експедиції Франкліна — плавання та загибелі у 1845-1848 роках двох англійських кораблів «Терор» та «Еребус», які намагалися відшукати Північно-Західний прохід. У книзі Франклін та його люди стають жертвами арктичного холоду та голоду, стикаються з заколотами та канібалізмом, а також ворожою до людей демонічною істотою у вигляді білого ведмедя.

Ти дивилася, ми з Леною теж. Щодо Іри не пам"ятаю. Іра, ти дивилася?
Ні, я таке не обираю.

Схоже, ти переживаєш, що ведмеді в книгах голодували
:угу:
Я взагалі за те, щоб звірі відповідали мисливцям "взаємністю". А то бач які. Приперлися до лісу, стріляють там когось...

:угу:
Я взагалі за те, щоб звірі відповідали мисливцям "взаємністю". А то бач які. Приперлися до лісу, стріляють там когось...

А біологи всякі! Лезуть у живу природу, в нори проникають, тварин виймають і давай - зважувати, вимірювати, зуби і хвости рахувати, за особистим життям підглядати. А потім ще скаржаться що їх погризли! :D

якась про кохання, видавцтва 60-х років
Щось таке читала колись, але для юнацтва. Роки приблизно ті ж. Мати і донька, обидві Оксани. Мати звали Сана, а доньку Ксана. (треба ж якось розрізняти). Мати була матір"ю-одиначкою, і якраз від якогось геолога :-) Він поїхав собі.. Навряд чи вона на якісь аліменти подавала, хоча хто знає, як було у ті часи, мабуть можливо розшукати, звідки, з якого підприємства. Втім, втікачі від алиментів були завжди, з того часу, як їх винайшли :D
Мати дуже пильнувала доньку, щоб та, не дай боже, не принесла в подолі, як вона сама! :увага: :)

Там був особливий ведмідь. Він вчасно не заліг спати і був дуже злий. Кілька душ загубив. На реальних подіях.
Щось і я про ведмедя читала, якого розбудили невчасно, у книзі Тигролови. Але не Багряного, а інший автор. Улюблена книга була у шкільні роки. Там у тайзі тигрів ловили. А тигри - то моя любов була. Та й зараз подобаються. Красунчики 😍

Назад
Зверху Знизу