Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, ладно. В усьому треба вбачати хороше, тож вважаю, що тепер можна зарядку не робити, а моя обіцянка переноситься на наступний тиждень :D

Ну, ладно. В усьому треба вбачати хороше, тож вважаю, що тепер моя обіцянка переноситься на наступний тиждень :D
Ну починається. Ну ладно уже, з нового року почнеш. З понеділка з 1 числа.

Пропоную чи конкурс який чи ще якусь розвагу. Якщо ми не святкуємо 8 березня, значить просто так. Але з ким розважатися, хто є на палубі? :ги:

Ну починається. Ну ладно уже, з нового року почнеш. З понеділка з 1 числа.
Ні, виздоровлю, тоді почну. Я хворію :іржач:
Я ще не вирішила - чи розізлитися на них всіх, що вони мене заразили, і не захворіти назло, чи розслабитися і похворіти у своє задоволення. Але ж то треба не одночасно з мамою :незнаю: так що трошки почекаю. Але техніку сьогодні зроблю. Пізніше :ги:

У цього Чичваркіна якийсь дуже високий стиль в моді. Попростше треба в Києві, як Гордон, в костюмі мужика що валюту міняє, і норм.

Може цей капелюх має якись додатковий функціонал?:D

О, ми ж на НР не гадали? Давайте зараз. І щоб не порушувати атмосферу, це буде книжка "Шхуна Колумб". 394 сторінки, приблизно десь 35 рядків на сторінку.
Віддати швартовий! Повний вперед! :титанік:

О, ми ж на НР не гадали? Давайте зараз. І щоб не порушувати атмосферу, це буде книжка "Шхуна Колумб". 394 сторінки, приблизно десь 35 рядків на сторінку.
То що там пише 77 сторінка 7 рядок?

Я згадав уже цю книжку. Напевно по ній особливо не погадаєш.
Погадати можна по будь-якій )) Але в мене кращої нема, українською тільки дитячі. Ну, ще Кобзар та якась про кохання, видавцтва 60-х років :)

Але от святкують всі мирно і тихенько . Все спокійно. Навіть не бачила що б пили багато.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я собі загадала: найяркіша подія цього року для мене.
І тицьнула навмання. І мені написало:
У повному складі прийшла геологорозвідувальна партія :іржач:

Назад
Зверху Знизу