Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну починається. Ну ладно уже, з нового року почнеш. З понеділка з 1 числа.Ну, ладно. В усьому треба вбачати хороше, тож вважаю, що тепер моя обіцянка переноситься на наступний тиждень![]()
Ні, виздоровлю, тоді почну. Я хворіюНу починається. Ну ладно уже, з нового року почнеш. З понеділка з 1 числа.
У цього Чичваркіна якийсь дуже високий стиль в моді. Попростше треба в Києві, як Гордон, в костюмі мужика що валюту міняє, і норм.
добре, що хоч не на реїхто є на палубі?![]()
Свистати всіх нагору!Пропоную чи конкурс який чи ще якусь розвагу. Якщо ми не святкуємо 8 березня, значить просто так. Але з ким розважатися, хто є на палубі?![]()
То що там пише 77 сторінка 7 рядок?О, ми ж на НР не гадали? Давайте зараз. І щоб не порушувати атмосферу, це буде книжка "Шхуна Колумб". 394 сторінки, приблизно десь 35 рядків на сторінку.
Але хто ж бачив його портсигар? Правда, він залишив його в комірчині...То що там пише 77 сторінка 7 рядок?
А я 21 з дівоюЯ з телцем 16 років прожив)
Я згадав уже цю книжку. Напевно по ній особливо не погадаєш.Але хто ж бачив його портсигар? Правда, він залишив його в комірчині...
Ти точно не почав цигарки палити?![]()
Ото ж не дарма голосували щоб вихідний.Харків святкуе і світиться. Людей мільйон .
Погадати можна по будь-якій )) Але в мене кращої нема, українською тільки дитячі. Ну, ще Кобзар та якась про кохання, видавцтва 60-х роківЯ згадав уже цю книжку. Напевно по ній особливо не погадаєш.
Ну у нас люди ж свята люблять. Дуже багато людей в місті .Ото ж не дарма голосували щоб вихідний.
Ого. КласЯ собі загадала: найяркіша подія цього року для мене.
І тицьнула навмання. І мені написало:
У повному складі прийшла геологорозвідувальна партія![]()