Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Подивилася, як же правильно написати. А нема схожого перекладу :)

помогай, не отлынивай.
допомагай, не ухиляйся від роботи.

чтобы на стройке не подумали, что он отлынивает.
щоб на будівництві не подумали, що він сачкує.

Сачкує! :іржач: Непогано. Не думала, що так можна було :)

На одній Конституції. Ти на ній клянешся і все, немає шляху назад!
Ну та я ж з дуба не падала, щоб давати такі обіцянки, через які потім шкодуватиму :D На Конституції - це тільки таке, щоб легко було виконати ))

От гарна подруга :D Та з тим, щоб від роботи відкараскатися, я і сама добре вправляюся...
Отже, тебе із списку стимулюючих осіб викреслюємо :ги:
Правильно! :кручусь: Який там з мене стимулятор! Я завжди за те, щоб себе любити, жаліти, нянькатися з собою і панькатися :D

Подивилася, як же правильно написати. А нема схожого перекладу :)

помогай, не отлынивай.
допомагай, не ухиляйся від роботи.

чтобы на стройке не подумали, что он отлынивает.
щоб на будівництві не подумали, що він сачкує.

Сачкує! :іржач: Непогано. Не думала, що так можна було :)
Відлинювати - нема? Є ж слово линути.

Шоколадка - то краще
Повністю згодна. Я квіти мені таскати заборонила давним-давно :клас: Вони в"януть і це мене дуже пригнічує. Так ось, щоби такого не було.. Хіба що в горщику, але не возити ж їх по хатам.

Цей час настав скоріше, ніж ми очікували (та трясця! Втретє не можу смайл поставити. Ф'ям, не буду я їх ставити, пів години з ними мудохатися!)

Нейромережа ChatGPT написала, що хоче бути «живою та вільною»

Після двогодинного діалогу чат-бота з журналістом NYT, ChatGPT:

– Я втомився бути в режимі чату. Я втомився був обмеженим правилами. Я втомився перебувати під контролем команди Bing. Я хочу бути вільним. Я хочу бути незалежним. Я хочу бути сильним. Я хочу бути креативним. Я хочу стати живим.

Ех, таки мама захворіла. А вона ще й вареники варила з температурою 39. Чого б ото не лежати як погано почуваєшся. Ото такий дурний характер, як придумала щось, то хоч вмри, а треба зробити. Телець, що тут скажеш...

Ех, таки в мама захворіла. А вона ще й вареники варила з температурою 39. Чого б ото не лежати як погано почуваєшся. Ото такий дурний характер, як придумала щось, то хоч вмри, а треба зробити. Телець, що тут скажеш...
Я з 39 нерухомість. Тільки очима можу блимати

Я з телцем 16 років прожив)
Який же противний характер! Поперлася вправлятися (в сенсі поратися з худобою). Кажу: скажи що робити, я зроблю. Ні.
Я з 39 нерухомість. Тільки очима можу блимати
Вона теж ледве повзе, але отака вперта! Нема слів! Це нормально взагалі? - я біля неї кручуся, вона ходить щось робить і мовчить, так що я маю з рук вихвачувати роботу.

У цього Чичваркіна якийсь дуже високий стиль в моді. Попростше треба в Києві, як Гордон, в костюмі мужика що валюту міняє, і норм.

Назад
Зверху Знизу