Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А нам у школі хлопці дарували шкатулки, ляльки, блокнотики
Якось в третьому класі один хлопчик хотів на 8 березня подарувати шкатулку одній школярці- вона була гарненька і виглядала набагато взросліше, але була двійочниця, так інший йому каже - ні, не даруй тій, а подаруй краще оцій (мені, в сенсі). (я була відмінниця і підказувала учням, давала списати). Той так і зробив. Це було так смішно. Підлабузництво як воно є :D

19 років тому народився мій син . Тому 8 березня мае інший окрас .
Вітаю! :вітаю:
в мами сьогодні щось тіло ломить. Але в неї відповідь як завжди: ну і шо. От мені б таке відношення до всього... :rolleyes:
Те покоління якось набагато міцніше. Мені б таку енергійність, як у моєї мами...

Якось в третьому класі один хлопчик хотів на 8 березня подарувати шкатулку одній школярці- вона була гарненька і виглядала набагато взросліше, але була двійочниця, так інший йому каже - ні, не даруй тій, а подаруй краще оцій (мені, в сенсі). (я була відмінниця і підказувала учням, давала списати). Той так і зробив. Це було так смішно. Підлабузництво як воно є :D
Моїй один хлопчик у першому класі, щось прошепотів на вухо, коли подарунок дарував. Я запитала що сказав?(любопітна матуся:))
"Якщо не візьмеш - подарую будь-кому!" Маніпуляція як вона є :D
Вони дуже дружили з нею всю школу і саме цей хлопчик рік тому вивіз нас з нею на старих дідових жигулях та залишках бензину на вокзал.

Цікаво, який зараз ковід ходить. Сподіваюся, той, що набагато легше переноситься. Найперший був найважчий немовби.
Десь читала, що важкий, але в брата пройшло за кілька днів, йому хворіти не можна, випив таблетку - і на роботу. В невістки один день не було нюху, вчора була 39, сьогодні зранку невисока, хз як далі. Мала була кілька днів з температурою, сьогодні вже бігає, це сьогодні начебто четвертий день. Отже, переноситься норм, але все, мабуть, індивідуально.

Оце дала вам обіцянку на свою голову. Зарядку встигла зробити, а техніку ще ні. Але вже не хочу, бо почуваюся хворою :іржач:

Вони дуже дружили з нею всю школу і саме цей хлопчик рік тому вивіз нас з нею на старих дідових жигулях та залишках бензину на вокзал.
:клас: Супер. Нехай їй і далі по життю щастить на добрих людей.

Добре, що є техніки, які можна робити лежачи :)
Зараз полежу, відпочину, поп'ю чаю з варениками, подивлюся кіно... це все, щоб себе втішити. А потім можна і техніку :ги:
А взагалі-то хочеться шоколадку. Я пізно додумалася сказати брату, щоб замість квітів шоколадку подарував. Йому кожен рік мама каже, що квітів не треба, а він все одно їх приносить, і мені ж, якщо я тут буваю. А що з тих квітів? Шоколадка - то краще :їжа:

Хвороба відміняє усі обіцянки! :пиво: :-) Можна навіть собі не докоряти з чистою совістю. :)
От гарна подруга :D Та з тим, щоб від роботи відкараскатися, я і сама добре вправляюся...
Отже, тебе із списку стимулюючих осіб викреслюємо :ги:

Назад
Зверху Знизу