Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ты Українську не знаешь зовсім?
Він просто не поважає людей в цій темі, які не хочуть бачити російку. Бо "какая разніца". Це як прийти в чиюсь хату і плюнути на підлогу. Ну і що господарям це не до вподоби, йому ж так зручно.

Українська дуже чуттєва. Любовно-еротична тематика, хоч поезія, хоч проза, мене сильніше чіпляє саме українською мовою.
Як потепліє, можем робити час від часу зустрічі спортивно-українського виїздного клубу хф, десь біля ГТ. :)

Купила собі нарешті. Жовті)
Переглянути вкладення 13226018
Відчула якесь занепокоєння. Пішла подивилась на свої. Вони виявилися 2 кг А я думаю, чого в мене руки обриваються:D

Відчула якесь занепокоєння. Пішла подивилась на свої. Вони виявилися 2 кг А я думаю, чого в мене руки обриваються:D
О, треба зарядку трохи зробити. Вже третій день збираюся. Але сьогодні виконала техніку, це вже прогрес. Звечора так здається - ну, от завтра точно, бо від ранку ж скільки часу, обов'язково візьмуся. Але нічого не робив, а вже ніч. Взагалі тут мені незручно і ще більше нічого не хочеться робити, ніж у Харкові.

Мені подобаеться Українська. Ще я горда за молодь Харкова . Вони розмовляють , чую, рідною мовою. Я вважаю, що дома можешь розмовляти як хочеш, але живучі в Україні, проявляй повагу, хоча б відповідаючи на Українській, як до тебе на ній говорять . Чому всі країни поважають свою мову , чим ми гірші.

Мені подобаеться Українська. Ще я горда за молодь Харкова . Вони розмовляють , чую, рідною мовою. Я вважаю, що дома можешь розмовляти як хочеш, але живучі в Україні, проявляй повагу, хоча б відповідаючи на Українській, як до тебе на ній говорять . Чому всі країни поважають свою мову , чим ми гірші.
Ой, а оце цікаво! Питання до всіх, хто в Х. Як часто ви чуєте зараз українську і де саме?

Ой, а оце цікаво! Питання до всіх, хто в Х. Як часто ви чуєте зараз українську і де саме?
Зараз частіше. Молодь більшість . В магазинах на кассі. Супермаркети всі працівники . Яж казала, як стане спокійніше для людей морально, вони перейдуть на рідну . Бо це психологічний барер і потрібен час на подолання. Терпіння

На НП, якщо дзвоню чи відвідую "присутсвенні місця", частково у магазинах (крупніх)
Молодь - це просто в розмові на вулиці. І таких побільшало. По роботі у чоловіка україномовних дзвінків стало значно більше, ніж досі. Ось дуже відчутно більше.

Назад
Зверху Знизу