Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А, зараз я зроблю вільний доступ. Підпис - так.
Уявляєш, у мене в групах ФБ так само губляться дописи, як і в Дзеркаллі :-) Я перший раз іноді бачу дописи, яким 1-3 дні. Ось зараз - вперше бачу флешмоб "зі мною кіт не розмовляє". Ось сподобалося:

зі мною кіт не розмовляє
мовчать бабай з домовиком
а все тому шо вчора лікар
нові таблетки прописав
(с) Н.Гуменюк

:-)

Уявляєш, у мене в групах ФБ так само губляться дописи, як і в Дзеркаллі :-) Я перший раз іноді бачу дописи, яким 1-3 дні. Ось зараз - вперше бачу флешмоб "зі мною кіт не розмовляє". Ось сподобалося:

зі мною кіт не розмовляє
мовчать бабай з домовиком
а все тому шо вчора лікар
нові таблетки прописав
(с) Н.Гуменюк

:-)
Зараз фб тормозить. Якщо я роблю допис, або пропускаю чийсь пост, то треба взагалі закрити фб, щоб його побачити. Просто заново зайти в групу не допомагає. Але такого як ти кажеш - нема. Скоріш за все, ти вчора зупинилася на одному флешмобі і далі просто не прогортала.

Норм :угу: Хоча це дійсно думка, висловлена в ритмі, але ж закінчення хоча б трохи несподіване :-)
Тобто він тобі справді подобається. І якби ти такий вірш зустріла десь випадково у стрічці, то лайкнула б? Я маю на увазі не задля підтримки автора, а просто тому що він гарний?

Тобто він тобі справді подобається. І якби ти такий вірш зустріла десь випадково у стрічці, то лайкнула б? Я маю на увазі не задля підтримки автора, а просто тому що він гарний?
Так. Але не впевнена, що тому, що саме пиріжок сподобався. Перш за все тому, що думка смішна і я з нею згодна :)

Скоріш за все, ти вчора зупинилася на одному флешмобі і далі просто не прогортала.
Так це ж не тільки вчора. Читаю обидві групи до тих постів, які вже бачила, але потім знаходжу пропущені пости і навіть дні.

далі просто не прогортала.
Я прогортаю далі! :мораль: :) Кажу ж, до того моменту, як бачу вже знайомі вірші.

Так це ж не тільки вчора. Читаю обидві групи до тих постів, які вже бачила, але потім знаходжу пропущені пости і навіть дні.

Я прогортаю далі! :мораль: :) Кажу ж, до того моменту, як бачу вже знайомі вірші.
Може в тебе знов налаштовано на популярні дописи, а не нові?

Михайло Старицький. 1870 р.

Ніч яка, Господи! Місячна, зоряна:
Ясно, хоч голки збирай…
Вийди, коханая, працею зморена,
Хоч на хвилиночку в гай!
Сядем укупі ми тут під калиною —
І над панами я пан…
Глянь, моя рибонько, — срібною хвилею
Стелеться полем туман;
Гай чарівний, ніби променем всипаний,
Чи загадався, чи спить?
Он на стрункій та високій осичині

Листя пестливо тремтить;
Небо незміряне всипано зорями —
Що то за Божа краса!
Перлами-зорями теж під тополями
Грає перлиста роса.
Ти не лякайся-но, що свої ніженьки
Вмочиш в холодну росу:
Я тебе, вірная, аж до хатиноньки
Сам на руках однесу.
Ти не лякайсь, а що змерзнеш, лебедонько:
Тепло — ні вітру, ні хмар…
Я пригорну тебе до свого серденька,
Й займеться зразу, мов жар;
Ти не лякайсь, аби тут та підслухали
Тиху розмову твою:
Нічка поклала всіх, сном окутала —
Ані шелесне в гаю!
Сплять вороги твої, знуджені працею,
Нас не сполоха їх сміх…
Чи ж нам, окривдженим долею клятою,
Й хвиля кохання — за гріх?

Тим, хто як і я, знав лише перші два куплети, вам теж здалося, що наступний рядок має бути про "******* висить"?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Все на місці не ярепенься . Давай тестуйся :yahoo:

Назад
Зверху Знизу