Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Насправді нікого не бачиш. Бо на свято всі кудись звалюють і стає пусто.
А цілий тиждень передсвяткового настрою? ))
Я і без того не дуже когось бачу, бо давненько не святкувала у великих товариствах :) хоча якщо піти святкувати на майдан, то будеш у великій компанії, здебільшого п'яній :іржач:

Українською? Нормальний переклад? Бо я рос читала.
Я його сильно відчуваю :угу: , дуже приємні емоції, тож відмовлятися від цього не хо :-)
Воно з"являється десь на Різдво - і так удачно, що воно спочатку, а НР потім :любов: Тож у загальному переході на католицьке Різдво офігенські плюси :клас: Коли святкує весь світ, егрегор людства так і світиться радістю. 5 днів до НР напруження емоцій практично не знижується :)
Так, мені теж до вподоби такий варіант - Різдво, потім НР, та й досить свят :)

Дуже подобалося, як на ХФ на кожен рік виникала тема - хто піде на майдан святкувати, а наступного дня писали звіти, хто кого зустрів :) Звичайно, це було в прекрасні мирні часи. Пам"ятаєш, якось дадон роки 2 тому збирав товариство?
Не пам'ятаю про дадона, але ми раз туди ходили, це вже була десь друга ночі. Ну, тоді нічого цікавого не було, там і сям групки людей таких, як ми. Випили шампанського та й пішли назад. Ото хіба що прогулялися :)
Та нам іти туди було хвилин 20, від гуртожитку Гігант, де ми святкували :)

Цікаво, як і сага про Сталевого Щура Гаррісона :угу:, але простіше.

Лена! На честь кого у тебе кіт названий? :-)
Раптово :D Варіанти
Генрих I (1011—1060) — правив в 1031—1060 р. Генрих II (1519—1559) — правив в 1547—1559 р. Генрих III Валуа (1551—1589) — король Франции в 1574—1589 р. Генрих IV Бурбон, Генрих Наваррский, Генрих Великий (1553—1610) — король Франции в 1589—1610 р.
:D

Не вірю, щоб весь Київ або Івано-Франковськ відбігався і по селам роз"їхався :D
Івано-Франківськ точно як вимирає на любе свято, Київ в принципі якшо новорічні свята, то почесали всі на лижах кататися.

Прям описала одним реченням всю суть.
Так для цього і йдуть. Випити шампанського, повтикати на натовп і новорічні прикраси вулиць-площі і додомку.Що ще там можна було очікувати, що збиралися, те й отримали.

Але твою фразу треба читати так: "навіщо було пертися на площу, щоб там всього-навсього випити шампанського, повтикати на натовп і повернутися?" :іржач:

На додаток ще можна було б спитати: а навіщо взагалі жити, ото просинатися кожен день, пити каву і якось жити, коли все рівно повернемося у "зоряну прабатьківщину"? :)

На додаток ще можна було б спитати: а навіщо взагалі жити, ото просинатися кожен день, пити каву і якось жити, коли все рівно повернемося у "зоряну прабатьківщину"? :)
Ну теж в принципі нормально описаний типаж мого знака Риби. :курю2:
Таке закладено, ні додати, ні відняти.

От прям усі! Можна подумати, усі це люблять. От вижени нас з Іронією (наприклад) на лижах кататися, ага :іржач:
Ну там де біля ялинки ярмарок з глінтвейнами, там люди є звичайно, але відійти звідти і вулиці опустіли.

Прям описала одним реченням всю суть.
Та прямо... Тим більш то було в ті часи, коли на майдані крім ялинки нічого не було. Не знаю як зараз в новорічну ніч, але гадаю, що щось має працювати, мабуть, звісно, я не про останній НР.
То для тебе нічого не значить, бо нема відчуття свята. Але чому так? З чого це почалося? Впевнена, що в дитинстві ти його любив.

Мені ось що цікаво, першого січня обов'язково якийсь чоловік вранці починає вибивати килим у дворі. Чому, kurwa? Це його покарали? Він у карти програв це? Збожеволів? :D

Назад
Зверху Знизу