Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
По моєму дуже навіть справився.
Ну, загалом нормально:угу: Але мені ніби оті метелики та квіти окремо від води. Ніби просто з'єднали дві різні картинки. А мені хотілося б, щоб було їх видно крізь воду. Ну, то просто моє уявлення. Це я написала більше про першу картинку. Бо хотіла таку. А інші видно, що під водою, але то метелики не дуже помітні, то квіти нецікаві ))) Остання непогана, якби не плавали маки зверху і були нормальні метелики.

Ну, загалом нормально:угу: Але мені ніби оті метелики та квіти окремо від води. Ніби просто з'єднали дві різні картинки. А мені хотілося б, щоб було їх видно крізь воду. Ну, то просто моє уявлення. Це я написала більше про першу картинку. Бо хотіла таку. А інші видно, що під водою, але то метелики не дуже помітні, то квіти нецікаві ))) Остання непогана, якби не плавали маки зверху і були нормальні метелики.
Тепер спробуй поясни йому щоб вніс такі корективи.

Тепер спробуй поясни йому щоб вніс такі корективи.
Хм... На дні моря крізь воду видно квіти та метеликів голубих відтінків. І *******ки повітря на передньому плані :)
На задньому плані скелі та замок :)

Хм... На дні моря крізь воду видно квіти та метеликів голубих відтінків. І *******ки повітря на передньому плані :)
На задньому плані скелі та замок :)
Це йому написати? Він тоді по новій згенерує. А якщо мені попередня подобалась він її вже не справить.

Мені передостання сподобалася. На ній метелики схожі на скатів і виглядають у своєму середовищі

Мені передостання сподобалася. На ній метелики схожі на скатів і виглядають у своєму середовищі
Та, так картинка цілком нормальна. Могла б бути ілюстрацією до книги. Але ж я просила метеликів )))
Це йому написати? Він тоді по новій згенерує. А якщо мені попередня подобалась він її вже не справить.
А, ну то я ж не в курсі як з ним правильно спілкуватися.
Навіть не знаю як тоді додати пояснення. Під водою квіти та літають метелики, їх видно крізь воду. Зображення метеликів чітке. Так чи що? :) Але чітке ж не обов'язково. Просто треба, щоб метелики були схожі на метеликів :іржач:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дівіться яка цікава думка . Взагалі то, так і е. Я б залишила це свято, але без квітів і подарунків . Повага до жінок, то важлива тема .

Що це за програма у вас з картинами ? Цікаво стало теж.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я б залишила це свято, але без квітів і подарунків . Повага до жінок, то важлива тема .
А куди воно подінеться, це міжнародний день. У календарі залишиться. Сподіваюся, що віходнім більше не буде і психоз з квітами цього дня піде на спад і пропаде зовсім. Реально виходив день квіткового торговця.

Сподіваюся, що віходнім більше не буде
А чим вихідний тобі заважає? :)
Я думаю, що багато людей як святкували, так і будуть, бо це привід для подарунків і застілля. Як від старого нового року не змогли відмовитися. Скільки б дати не міняли, то буде лише додаткове свято :іржач:

В більш молодого покоління по моєму немає такої прив'язки.
Не знаю, для мене існує лише одне свято - Новий рік :) Але в мене враження, що усі люди відзначають усі свята, і з радістю користуються нагодою відсвяткувати ще щось ))

Назад
Зверху Знизу