Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
ej4daf.jpg

Моя улюблена чашка і цукерки без цукру. Дивно звучить :D
Переглянути вкладення 13225327
Дуже гарно) я також полюбляю цукерки без цукру, роблю власноруч з будь-яких горіхів та фініків (просто подрібнюю горіхи у блендері до стану борошна і додаю м'які фініки, розминаю і формую кульки). Хоча фініки - це теж якби цукор, але натуральний. Спробуйте, може сподобається)

В мене навпаки, бажання купа, а на землю не пускають їхати і це ***ха дуже криє, особливо зараз, коли всі виходять гребтись в своїх садках і на городиках.
В нас ще сніг лежить

Я оце думаю про українських націоналістів, які напали на Брянськ.. :іржач: мабуть то роzіян їх уряд вже підготовлює до того, що скоро то стане реальністю. Щоб вже звикали :rolleyes:

Я оце думаю про українських націоналістів, які напали на Брянськ.. :іржач: мабуть то роzіян їх уряд вже підготовлює до того, що скоро то стане реальністю. Щоб вже звикали :rolleyes:
Знаю одного астролога що дав прогноз - в 23 році війна перейде на територію Росії.

У квітні чи травні поїдемо з мамою. Наш район зараз типу евакуюють. Але ну їх на хрін. Набридло бігати мов зайці по країні. Хай ***** боїться, а не ми.
Як що там арта то не треба їхати. Життя дорожче. Я дивлюсь на ті дірки дома і в шоці

Назад
Зверху Знизу