Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Яким чином? :) Дорослі за столом, діти періодично теж. А як вони граються, я і так бачу :)
Я не дуже люблю застілля, мені там нудно. Добре, що можна в інеті сидіти, я минулого разу так і робила :)
А я люблю то все . Міняємось

В Ха завірюха.....от і весна

В Ха завірюха.....от і весна
Який вже рік таке. В березні зима намагається надолужити.

image.gif

А ось цікаво, чи будуть/були такі випадки за цю війну, коли молодята тільки листувалися на відстані і вирішили побратися онлайн? Мені здається, повинні бути :)
А зустрітися тільки після перемоги. Вже одруженими. Це якось зворушливо і прикольно.
Заяву можна подати у Дії. Вибрати місце та дату. А на розпис треба особисто з'явитись поки що. Сподіваюся, і це вирішать. Пережиток якийсь, йти кудись розписи ручкою малювати:контракт:

Останнє редагування:
А також профіт ніхуйовий дружині загиблого
Зі мною навіть колишня дружина почала налагоджувати стосунки, хоча роки з 3 від неї не було чутно нічого)
Це боляче . Зараз всі один за одного переживають .

Заяву можна подати у Дії. Вибрати місце та дату. А на розпис треба особисто з'явитись поки що. Сподіваюся, і це вирішать. Пережиток якийсь, йти кудись розписи ручкою малювати :договор:
Скоро і дітей онлайн народжуватимуть

Заяву можна подати у Дії. Вибрати місце та дату. А на розпис треба особисто з'явитись поки що. Сподіваюся, і це вирішать. Пережиток якийсь, йти кудись розписи ручкою малювати :договор:
Та я ж не про те. А про одруження, коли наречений і наречена зовсім не бачилися :)

Перечитала свій допис. Дійсно, з нього не дуже зрозуміло, що я мала на увазі онлайн-знайомство з воїном.

Я бачу в тік ток, що багато дівчат з військовими в стосунках онлайн.

Та я ж не про те. А про одруження, коли наречений і наречена зовсім не бачилися :)

Перечитала свій допис. Дійсно, з нього не дуже зрозуміло, що я мала на увазі онлайн-знайомство з воїном.
Зараз таки часі, що и таке може бути :)

А також вигідно
Я спочатку і не зрозумів, чого це вони закидають вудки про одруження. І саме зараз)
А потім я їх побачив - одружені місяц, але за компенсацію розірве
Їй *** на поховання приїхати "а на кого ж я дітей залишу за кордоном?!", "та ми місяць одружені і бачила я його лише 2 раза", а як за грошима то летить на всіх парах
Так . Ты правий нажаль

Назад
Зверху Знизу