Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До паски встигнеш?
Мені 5 треба.
Хочу встигнути.
Планую напекти багато пасок і з кавуською їсти, з маселком. Поки що масло прибрала.
Ой не знаю. А коли воне те свято? Бо я не дуже оріентуюсь в дадатах. Планую спекти кекси цього року і все . Та десь би 10.000 кроків ще назодити. Я в Кременчуці і по 20 ходила. А в Харкові я боюсь як воно бахае , діе на нерви

Кругом стрес, за рахунок їжі намагаєшся компенсувати втрачену рівновагу. Така історія часто. Набрати легше ніж навпаки,в таких умовах.
Я виїхала з підвалу з Харкова за 2 тижні мінус 10 кг і на нервах навпаки худію. А за хорошим настроем їм:D

Розумію, тобі дуже хочеться похвалитися. Ніколи не могла зрозуміти, що тут гарного - "великий". Як на мене, мізки - це куди ****уальніше :любов:
Дивно коли чоловіки тільки це вважають своєю перевагою.
Наш хлопчик ще не награвся

Жінки хваляться схудненням.
А ось бюстом рідко.
Ніколи не зустрічала - у мене 4 розмір, ви всі інші лузерші.

То є так
Бувало кажуть "ой болить, в тебе великий!!"
І гадаєш собі про сумісність лежиш)
От мені цікаво. Спілкувалась я з чоловіком зам50 і все в нього як і в тебе . То вік чи такий був менталітет раніше . Ну чого ви думаете, що жінка прагне тільки ****у :D. Уяви, е жінки які можуть любити , цінити. ... ото он чудо тепер пише мені гидоту в музичній темі . Бо я не повелось на його "великі" плани :D.чи це у вас така образа на жінок? Не всі ми такі. Е й нормальні .

От мені цікаво. Спілкувалась я з чоловіком зам50 і все в нього як і в тебе . То вік чи такий був менталітет раніше . Ну чого ви думаете, що жінка прагне тільки ****у :D. Уяви, е жінки які можуть любити , цінити. ... ото он чудо тепер пише мені гидоту в музичній темі . Бо я не повелось на його "великі" плани :D.чи це у вас така образа на жінок? Не всі ми такі. Е й нормальні .
Треба сходити почитати?

З приводу "..бати мізки" теж заїжджає фраза. Це моральне насилля в якомусь роді. Як що жінка просить 10 разів , то мабуть не дарма . Не дорослі хлопчики, не хочуть напрягатись , вияснити чого вона хоче. Краще втекти , прикриваючись цими фразами. Эх. Болючі теми, вибачаюсь.

Я думаю, на нього вік тисне. Невже чоловікові за 50 більше нічим похвалитися?

Назад
Зверху Знизу