Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну шо казати було Та загуло . Окрім онлайн спілкування нічого і не було.

Ну такий був досвід . Там не так просто все. Там брехалось про вік . Скидались фото старі .... не все просто
Він тупий. Або якщо толерантніше - "не дуже розумний". Хоча б поглянути на його стиль писати, на його орфографічні помилки.

Тому що вони б хотіли, щоб жінка тільки цього він них і хотіла :) Бо це ж їм легко зробити.
Ось щось поскладніше.. :-) :ніні:
:D
Він тупий. Або якщо толерантніше - "не дуже розумний". Хоча б поглянути на його стиль писати, на його орфографічні помилки.
Ну він добра людина , мабуть, здавалось. Можливо я знайшла в ньому тата, якого мені не вистачало . Насправді писанина в нього погано виходить. А так він розумніший ніж здаеться. Я не люблю говорити що люди тупі . У кожного е свої недоліки. Мабуть такий тоді був менталітет . Пізно щось змінювати .

З приводу помилок , то не завжди то критерій . Он психопати грамотно пишуть і розумні

Розбиратися і не обов'язково, просто слухаємо :yahoo:

В мене проблема з запам'ятовування імен і облич . Тому я не знаю виконавців і не слухаю музику . Не люблю кіно. Бо в якийсь момент там всі на одне обличча:D

Он психопати грамотно пишуть і розумні
:угу: Так. Той психопат розумний. Причому покидьок :угу:
Але зовсім не хотілося б таке протиставлення: "розумний психопат" або "не дуже розумний нормальний" :іржач:
А не можна розумний нормальний? :-)

:угу: Так. Той психопат розумний. Причому покидьок :угу:
Але зовсім не хотілося б таке протиставлення: "розумний психопат" або "не дуже розумний нормальний" :іржач:
А не можна розумний нормальний? :-)
Розумний і нормальний то ідеально. До цього і йдемо ж.

Я , уявляєте, довго думала, чому всі кажуть за концерт Кабзона .... бо я не знала що він і помер :баран::D

Катерина Гольцберг:
Мій особистий біль. Моє найприємніше почуття провини. Моя суперпотужна "антібібліотека Умберто Еко".
«Цундоку» - красиве японське слово, що описує звичку купувати книги, накопичувати їх, але не читати.
Заспокойте мене, що у вас також лежить "до прочитання" :-)

333980424_755235446211578_6709206905655822821_n.jpg

відповіді:

- Не заспокою. Все, що купую до особистої бібліотеки, прочитую швидко. А ось у Національній бібліотеці імені Ярослава Мудрого якось вже назбиралося багато чого непрочитаного... :rolleyes:
- От ще одна категорія українських відьом: є ті що не товстішають, а є ті шо все встигають читати :D

Про кого це написаний психоаналіз на дві сторінки?

Назад
Зверху Знизу