Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Що тут за група здоров'я. Вставайте пенсіонери

• Це смішно!
Реакції: E.N
В мене знайомий казав: "та йому габелі". І так мені ті габелі подобалися, таке колоритне слово, чимось на граблі схоже :D
Я його питала в гугла, і не знайшла. А є схожі слова в діалектах, але за змістом точно не воно. І ось щойно мені придумалося написати "габел" і подивитися що воно покаже. І знайшлося "габелла"! У сенсі - кінець усьому. Геймерський сленг. От як все просто. Але габелі - набагато цікавіше :ги:

Страпизяки не знаю, знаю стриптизяки. Стриптизяка це коли дівки крутяться на пілоні.
То ж Волинська говірка, яку ти нам у відео демонстрував :)
Дивлюся зараз канал з Мальвою, а там саме ту бабцю показують, що й ти )))) А потім оці страпизяки :D Таке слова цікаве. А то всього лиш хащі, кущері :)
Тепер мені підкреслило слово кущері. А в нас так кажуть, а в тлумачному нема :rolleyes:

В мене знайомий казав: "та йому габелі". І так мені ті габелі подобалися, таке колоритне слово, чимось на граблі схоже :D
Я його питала в гугла, і не знайшла. А є схожі слова в діалектах, але за змістом точно не воно. І ось щойно мені придумалося написати "габел" і подивитися що воно покаже. І знайшлося "габелла"! У сенсі - кінець усьому. Геймерський сленг. От як все просто. Але габелі - набагато цікавіше :ги:
Я ці габели чула дитиною. Тоді геймери в карти чи у домино грали. Но там інші слова були:D

Я ці габели чула дитиною. Тоді геймери в карти чи у домино грали. Но там інші слова були:D
Габель (фр. gabelle) — податок на сіль у деяких країнах Європи.

Термін gabelle походить від арабського «кабала» — стягнення (що, в свою чергу, пов'язане з латинським лат. gabulum (податок)).

Габель (фр. gabelle) — податок на сіль у деяких країнах Європи.

Термін gabelle походить від арабського «кабала» — стягнення (що, в свою чергу, пов'язане з латинським лат. gabulum (податок)).
Воно використовувалося в сенсі "капець всему", "безвіхідне становіще" :незнаю:

Назад
Зверху Знизу