Статус: Офлайн
Повідом.: 16622
Повідом.: 16622
Що тут за група здоров'я. Вставайте пенсіонери
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну я ж ото і подумала. Но то мабуть більш потрібно ніж готувати.++)
Може вона щось інше вдосконалювала )
Що тут за група здоров'я. Вставайте пенсіонери
Та я стрибаю, стрибаю :прыгун:Що тут за група здоров'я. Вставайте пенсіонери
Та бачу, що хлопці вам тиск зіпсували. У когось упав, у когось піднімається
Головне щоб у хлопців все було з тискомТа бачу, що хлопці вам тиск зіпсували. У когось упав, у когось піднімається
Це точноГоловне щоб у хлопців все було з тиском![]()
Ану, скажи нам що таке "страпизяки"Це в тебе хороший пульс
Головне щоб у хлопців все було з тиском![]()
Давай рецептАну, скажи нам що таке "страпизяки"![]()
Не чемні хлопці і балувані дівчатаТа бачу, що хлопці вам тиск зіпсували. У когось упав, у когось піднімається
Страпизяки не знаю, знаю стриптизяки. Стриптизяка це коли дівки крутяться на пілоні.Ану, скажи нам що таке "страпизяки"![]()
Може ті палки , що біля них вони крутиться то і е воноСтрапизяки не знаю, знаю стриптизяки. Стриптизяка це коли дівки крутяться на пілоні.
То ж Волинська говірка, яку ти нам у відео демонструвавСтрапизяки не знаю, знаю стриптизяки. Стриптизяка це коли дівки крутяться на пілоні.
Я ці габели чула дитиною. Тоді геймери в карти чи у домино грали. Но там інші слова булиВ мене знайомий казав: "та йому габелі". І так мені ті габелі подобалися, таке колоритне слово, чимось на граблі схоже
Я його питала в гугла, і не знайшла. А є схожі слова в діалектах, але за змістом точно не воно. І ось щойно мені придумалося написати "габел" і подивитися що воно покаже. І знайшлося "габелла"! У сенсі - кінець усьому. Геймерський сленг. От як все просто. Але габелі - набагато цікавіше![]()
Не домино, а доміно.Я ці габели чула дитиною. Тоді геймери в карти чи у домино грали.
Габель (фр. gabelle) — податок на сіль у деяких країнах Європи.Я ці габели чула дитиною. Тоді геймери в карти чи у домино грали. Но там інші слова були![]()
Поспішала сказатиНе домино, а доміно.
Воно використовувалося в сенсі "капець всему", "безвіхідне становіще"Габель (фр. gabelle) — податок на сіль у деяких країнах Європи.
Термін gabelle походить від арабського «кабала» — стягнення (що, в свою чергу, пов'язане з латинським лат. gabulum (податок)).