Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В нас розквітла і друга квітка :)

Вкладення

• IMG_20230227_141835.webp
    IMG_20230227_141835.webp
    923 КБ · Перегляди: 33
Племінниця побачила квітку і каже: а ви мені її подаруєте на день народження? То одна з улюблених фраз: "а ви мені подаруєте таке?" і "я тобі подарую".
Вчора дала їй календарик, що переливається. Сумнівалася чи буде їй цікаво, мала ж ще. А їй сподобався, роздивляється... Думаю: зараз спитає чи подаруємо їй. А вона ховає в кишеню і каже: це я з собою додому заберу :іржач:

:D

З теми про ChatGPT

Якщо довго просити ChatGPT продовжувати писати розповідь, то в кінцевому підсумку все скочується в ****о. Причому без будь-яких натяків з боку людини.
Причому якщо просити його напряму писати це він відмовляється, а сам себе не контролює під час написання.

В нас розквітла і друга квітка :)
Ці квіти дуже популярні в Німеччині. Стоять як удома в горщиках, так і в букетах продають.
Ці квіти нагадують мені про мою бабусю, яка жила в Німеччині і привезла сюди ці квіти. Так до її смерті і цвіли вони в її будинку.

Просто гарний будиночок.

IMG_20230227_170924.webp

А я чекаю коли в мене фіалка розквітне. Бо вона блакитна, а це красивий колір :) В мене така в Х засохла, бо я втекла, а в мами така ж була вже стара і бачу, що почала в'янути. Ото я зарізала верхів'я і чекала чи прийметься. А зараз вона вже буде квітнути.
А колись - сама не повірила! - теж в мами майже уся фіалка зав'яла, бордова, теж красива, живим залишилися тільки кілька листочків зверху. Манюсенькі - розміром менше, ніж горошинка. Я акуратно зрізала, але ж їх навіть ніяк в землю встромити, бо нема стовбура зовсім. Положила на мокрий пісок, він же щільний. Так от з того нещастя таки виросла квітка! 🌺

тут такi творчи дiвчата що я не знаю що робити( а вiльнi э задля творчого спiлкування?

Назад
Зверху Знизу