Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
**** досі з тобою це реально успіх.О! Згадав!
В мене був кактус, як копія мого члена)
Він досі зі мною)
Люди, що то він мені пише? Якщо якесь неподобство, то буду діставати дубець.от мадам яка покинула страну то i покажiть
can you show us?
А яке твоє? Що співав? ))Та ні. То не моє)
Тебе відшмагаю в якості гум. допомогиБатіг!!)))
Що тобі такого образливого написати, щом ти мене ніжнесенько відшмагала трохи ?)))
Анімішники проти футбольних фанів. Мда, фанати вже не тіЯк то в них в головах поєдналося - футбольні фанати та мігранти?![]()
Енні шкварить!Анімішники проти футбольних фанів. Мда, фанати вже не ті![]()
Та яке шкварить, я в шоціЕнні шкварить!![]()
Ех! Люблю як співають під гітару. Якщо добре співаютьТа все, окрім шансона
Раніше добре співав, а зараз роки вже)
Палив років 15, а то не є добре для голосу
Тобі завдання. Якщо буде можливість. Щось заспівати трошки та надіслати нам записТа все, окрім шансона
Раніше добре співав, а зараз роки вже)
Палив років 15, а то не є добре для голосу
Головне, щоб під час екзекуції рятувати не кинулисяТреба якось пацанам пояснити тільки це все
Не зрозуміють, що то за допомога і чому тільки мені))
Я всім завдання роздаю. Від початку утворення теми. Так що вважай, що прийняли тебе в почесні дзеркальці )))Ого
Завдання вже)
Ти пиши якщощо) ну там яєць чи хліба купити по дорозі))
Ну та тебе ж. Не знатимуть, що то добровільно...Кого ?)))
Я не маю квітів. Як розлучусь, заведуЯ як розлучився, то перший рік теж квітами займався
Але то я ще не зібрався до купи)
Потім відніс їх бабкам вахтьорам)
Тобі процедуру прийняття точно довіряти не варто. Бо такого навигадуєш...Буде якась срамота ? Якщо ні, то не дуже і цікаво)
Головне, щоб дівчина не надто захопилася, а той, кого шмагають, не дуже розслаблявся ))Приїхала дівчина і шмагає ніжнесенько батогом)
Вечір в хату. Котиками не лікується?Вечір добрий. В мене чогось апатія до онлайн спілкування, чи захворіла ....
То погодаВечір добрий. В мене чогось апатія до онлайн спілкування, чи захворіла ....
Не знаю. Я люблю собак .Вечір в хату. Котиками не лікується?
А ми тебе зараз полікуємоапатія до онлайн спілкування