То ти ще терпляча. У мене замість роздратування трохи інше відчуття. Тобто бажання.
Одна з вагомих причин для мене не
виїзжати за кордон України - це наявність там росіян. І купи наших російськомовних, бо за межами Харкова рос мова мене бісить.
Так, зарубіжні росіяни типу нормальні, вибачаються перед нашими. Волонтерять. А мені гидко і не вважаю їх не те що за нормальних, а за людей взагалі.
Єдині нормальні люди росіяни - вони на фронті і за нас воюють.
Так, багато що перевернулося у мізках за цей час. І тригерить кожного різне...
Хвалила? Треба було їм під ноги плюнути та піти
Немає жодного "братського народу" Є народи, які хочуть жити мирно, а не лізуть зі своїм "братством" як чумний на весілля.
Нафіг з пляжу, за російським кораблем.
Та то ж онлайн. Під ноги не получиться

Там взагалі якось незрозуміло. Дівчина та ще з самого початку схожа на трохи неадекватну. А хлопці... ну, хз.. співали вони українською, тож думаю, що ворожості до нас немає, а там як знати, можливо єдине, що їм треба - це піар. Може вони дійсно проти війни, але симпатії до них я ніякої не відчула. Може тому, що там показуючи з якої країни люди, малюють прапор тієї країни, а рос ганчірка - це ще один тригер. Я коли побачила, то вже була вороже налаштована.
Але та дівчина ж знала, що вони співають російською, отже її це не турбувало. Може то взагалі вата.
Тепер як чую рос десь в інеті - одразу дуже негативне сприйняття. Бо на форумі чи в стрічці фб я, наприклад, знаю, що люди правильних поглядів, хоча їхня рос мені просто не подобається. А коли людину не знаєш, то думаєш, що росіянин, і мабуть ворог.