Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні всі нили, пригадуючи 24 лютого минулого року. Якось не дуже відчуття. Я більш за те, що б пригадати загиблих і подякувати тим, хто нас боронить зараз. А нити, то колись в іншому житті.

Перша пішла! :кава: сof-cof.

image.jpg

Майже третю добу засинаю на ходу. :незнаю:
Гадки не маю, чому так, але факт
Ледве повзаюча подруга повідомила, що барометр впав. У сенсі, що там показання якісь для сплячих бабаків :)

Ледве повзаюча подруга повідомила, що барометр впав. У сенсі, що там показання якісь для сплячих бабаків :)
:D Сьогодні зранку вже третю каву п'ю, шо мені зовсім невластиво
Беру до уваги - я сплячий бабак :рл: спротив марний :D

А ось яка мила хатка у бабака в Канаді.

21bdbc30fbf20a47c8e3bc86ad9eb8bf.jpg

Спочатку здалося, що це якийсь тапок :D
Я так колись тапок ногою намацувала під столом. Намагалася взути. А він не взувається чомусь! Подивилася туди – а це кішка. :іржач:

Взагалі-то тапки - це капці, я це знаю дуже добре, бо колись читала книжку "Абу-Касимові капці". Але нехай вже буде тапок :) Бо якщо один - то капець, чи що? :іржач:

Отож. Но я до словника полізла на всяк випадок
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в означеннях

Тлумачення, значення слова «тапочки»:
ТА́ПОЧКИ, чок, мн. (одн. тапочка, и, жін.), розм. Легкі домашні або спортивні туфлі перев. без підборів. Дівчина стояла перед ним у синьому домашньому халатику і тапочках на босу ногу (Вадим Собко, Звичайне життя, 1957, 122).

До речі, в одному магазині капці були розбиті на класі – шурханці, човганці, валянці та бабунці з відповідним дизайном :D

Я роздивилася з боку лапи, вона більш виразна )))
А ось яка мила хатка у бабака в Канаді.

21bdbc30fbf20a47c8e3bc86ad9eb8bf.jpg
Чи вони взагалі спати лягали цієї зими...
Взагалі-то тапки - це капці, я це знаю дуже добре, бо колись читала книжку "Абу-Касимові капці". Але нехай вже буде тапок :) Бо якщо один - то капець, чи що? :іржач:
Ні, одна капця. Я це слово, але у множині, знаю з нашої з тобою улюбленої книжки ))

Назад
Зверху Знизу