Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То є такЗовсім весна вже![]()
А як буде "подснежник" українською?То є так![]()
Мабуть підсніжники, у мене всі ці квіти пролісками звутьсяА як буде "подснежник" українською?![]()
Проліски то блакитніМабуть підсніжники, у мене всі ці квіти пролісками звутьсяі сині, і білі.
Якщо лягти в шубі, то точно можна мати вигляд бабакаВи як хочете, а я піду в ліжечко. Буду теж бабаком![]()
Звучить як запрошенняВи як хочете, а я піду в ліжечко. Буду теж бабаком![]()
Я ще тримаюся. НаВи як хочете, а я піду в ліжечко. Буду теж бабаком
Ну що тут можна ще сказати, окрім *смачного*Хто там нещодавно гнобив вареники? Я сьогодні їх їм
Нас тепер усе життя буде підкидати від виразу "братні народи"Просто бісять ці слова про братерство.
Ну хіба що як Каїн та Авель.ніякий не братній народ.
Просто самій дивно, що людей я сприймаю нормально, а ці слова - ні. А з іншого боку, нормальних людей там одиниці, а народ - мається на увазі вся країна, і він нам ніякий не братній. Але цікаво чи досі вважає хтось з українців, (тих, хто з проукраїнськими настроями), той народ братнім. Який обдурили, який насправді добре до нас налаштований і інша маячня.Нас тепер усе життя буде підкидати від виразу "братні народи"
Ну хіба що як Каїн та Авель.