Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ф'ям, ти не пам'ятаєш дуже схожий вірш рос?
хто зробить галі кунілінгус
сказав остап і клас принишк
і лиш начитаний сергійко
прошепотів можливо я
© electrola muzz sometimer

image.jpg

А ось чому усі так високо оцінили твій вірш? :) Мабуть, тому, шо багато людей зараз почуваються вимотаними, як той самурай, хочеться тепла і затишку.
Мабуть. Він вийшов сам - побачила цю картинку і рядки склалися. Як бажання та відчуття.
Але, останній рядок - це за допомогою Іронії:)

Я не хочу її дивитися, вона мені не подобається. До того ж щоб дивитися рос мовою ролики чи фільми, мені треба налаштуватися.
Взагалі-то цікава штука відбувається. Коли я те очікую - то норм. А коли зненацька, відкриваю, а там - рос, то просто бісить, дивитися не можу )))))

Мабуть. Він вийшов сам - побачила цю картинку і рядки склалися. Як бажання та відчуття.
Але, останній рядок - це за допомогою Іронії:)
А я думала, що то картинку зробила до нього. Я ж спочатку думала, що то самурай якось дивно стоїть, бо на лежачого не схожий. Просто приліпили аби як бігом ))

Якось випадково слухала її на початку повномасштабного, коли тільки Арестович почав свої відео з Фейгіним.
- Арестович нарцис! :мораль: Ну так вже себе любить!! (це чомусь викликало у неї зміїне шипіння).
А вона не нарцис? Ще й який.
Тобто їй, Степановій, це можна, а іншим заборонено :незрозумію: "Психолог" :рл:

І в мене так . І от саме таке страшне, що б не втрапити на маніпулятора .... бо то ***** .
Ну, не можу сказати, що я їх за кілометр чую, бо можливо не потрапляла на гарних, але часто я відрізняю ті маніпуляції, і інколи приймаю, бо подобається, але здебільшого дратує. В мене і думки не було боятися маніпуляторів.

Якось випадково слухала її на початку повномасштабного, коли тільки Арестович почав свої відео з Фейгіним.
- Арестович нарцис! :увага: Ну так вже себе любить!! (це чомусь викликало у неї зміїне шипіння).
Я не люблю психологів які критикують. Такого не повинно бути взагалі .

Ну, не можу сказати, що я їх за кілометр чую, бо можливо не потрапляла на гарних, але часто я відрізняю ті маніпуляції, і інколи приймаю, бо подобається, але здебільшого дратує. В мене і думки не було боятися маніпуляторів.
Та я теж їх вже розрізняю. Хоча ми всі в якійсь мірі теж маніпулятори.

- Арестович нарцис! :мораль: Ну так вже себе любить!! (це чомусь викликало у неї зміїне шипіння).
Ти нам її тут постила :угу: а я постила Стельцову, яка до речі, розлучилася не так давно. А для психолога то погана репутація.

Ти нам її тут постила :угу: а я постила Стельцову, яка до речі, розлучилася не так давно. А для психолога то погана репутація.
Да? Не думаю так. Ми ж не знаємо, який там чоловік був. І взагалі, іноді це на краще, бо жити треба в любові і тільки так.

Взагалі наші батьки багато працювали і мало нам дісталось уваги і психологів не було . Наше покоління все травмоване . А ось наші діти вже мають інші думки . Слава богу, всі книжки мають психологічні статті. Навіть англ.

А я думала, що то картинку зробила до нього. Я ж спочатку думала, що то самурай якось дивно стоїть, бо на лежачого не схожий. Просто приліпили аби як бігом ))
То він знесилений. Впав обличчям у кота і ніжки протягнув :D

В мене і думки не було боятися маніпуляторів.
Було б дивно Скорпу боятися маніпуляторів :) Звичайно, це перебільшення, але "Скорпіони бачать людину на 3 метри вглиб" (с)
У Стрільців є в характері іноді зайва довірливість, щирість, відкритість. Тому я не здивована, що вони можуть попастися на маніпулятивні прийомчики.

Да? Не думаю так. Ми ж не знаємо, який там чоловік був. І взагалі, іноді це на краще, бо жити треба в любові і тільки так.
Начебто гарний. Щось вона таке казала, що він її дуже підтримував, гарно про нього відзивалася. Я подумала чи не він бува, той психолог, який витягнув її з її проблем? Бо вона розповідала, що спочатку їй трапився поганий, а потім гарний... Не пам'ятаю всього, але чомусь так подумала.
Я згодна, що ситуації можуть бути різні, і психологи теж люди. Але тим, хто б хотів від неї поради у особистих стосунках, це не сподобається.
Якби ще вона сказала: так сталося, почуття зникли, це було взаємне рішення - то це одно. А вона відмінила всі прийоми і відсторонилася від усього. Схоже, що для неї це був стрес.

Назад
Зверху Знизу