Статус: Офлайн
Повідом.: 67264
Повідом.: 67264

Давайте. Поштовх![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Давайте. Поштовх![]()
Мабуть. Він вийшов сам - побачила цю картинку і рядки склалися. Як бажання та відчуття.![]()
А ось чому усі так високо оцінили твій вірш?Мабуть, тому, шо багато людей зараз почуваються вимотаними, як той самурай, хочеться тепла і затишку.
І в мене так . І от саме таке страшне, що б не втрапити на маніпулятора .... бо то ***** .О, таке трохи і в мене є. Я можу прибіднятися, а можу навпаки ))
А я думала, що то картинку зробила до нього. Я ж спочатку думала, що то самурай якось дивно стоїть, бо на лежачого не схожий. Просто приліпили аби як бігом ))Мабуть. Він вийшов сам - побачила цю картинку і рядки склалися. Як бажання та відчуття.
Але, останній рядок - це за допомогою Іронії![]()
Якось випадково слухала її на початку повномасштабного, коли тільки Арестович почав свої відео з Фейгіним.Степанова
Ну, не можу сказати, що я їх за кілометр чую, бо можливо не потрапляла на гарних, але часто я відрізняю ті маніпуляції, і інколи приймаю, бо подобається, але здебільшого дратує. В мене і думки не було боятися маніпуляторів.І в мене так . І от саме таке страшне, що б не втрапити на маніпулятора .... бо то ***** .
Я не люблю психологів які критикують. Такого не повинно бути взагалі .Якось випадково слухала її на початку повномасштабного, коли тільки Арестович почав свої відео з Фейгіним.
- Арестович нарцис!Ну так вже себе любить!! (це чомусь викликало у неї зміїне шипіння).
А вона не нарцис? Ще й який.
Тобто їй, Степановій, це можна, а іншим заборонено"Психолог"
![]()
Ф'ям, ти не пам'ятаєш дуже схожий вірш рос?
хто зробить галі кунілінгус
сказав остап і клас принишк
і лиш начитаний сергійко
прошепотів можливо я
© electrola muzz sometimer
Та я теж їх вже розрізняю. Хоча ми всі в якійсь мірі теж маніпулятори.Ну, не можу сказати, що я їх за кілометр чую, бо можливо не потрапляла на гарних, але часто я відрізняю ті маніпуляції, і інколи приймаю, бо подобається, але здебільшого дратує. В мене і думки не було боятися маніпуляторів.
Ти нам її тут постилаЯкось випадково слухала її на початку повномасштабного, коли тільки Арестович почав свої відео з Фейгіним.
- Арестович нарцис!Ну так вже себе любить!! (це чомусь викликало у неї зміїне шипіння).
А вона не нарцис? Ще й який.
Тобто їй, Степановій, це можна, а іншим заборонено"Психолог"
![]()
Да? Не думаю так. Ми ж не знаємо, який там чоловік був. І взагалі, іноді це на краще, бо жити треба в любові і тільки так.Ти нам її тут постилаа я постила Стельцову, яка до речі, розлучилася не так давно. А для психолога то погана репутація.
Я от думаю - може отой музз - то автор рос вірша... Я нещодавно його читала. Але ж то переробка. Такого не повинно бути. Хотіла б порівняти.
Ні, не пам"ятаю.
То він знесилений. Впав обличчям у кота і ніжки протягнувА я думала, що то картинку зробила до нього. Я ж спочатку думала, що то самурай якось дивно стоїть, бо на лежачого не схожий. Просто приліпили аби як бігом ))
Було б дивно Скорпу боятися маніпуляторівВ мене і думки не було боятися маніпуляторів.
Начебто гарний. Щось вона таке казала, що він її дуже підтримував, гарно про нього відзивалася. Я подумала чи не він бува, той психолог, який витягнув її з її проблем? Бо вона розповідала, що спочатку їй трапився поганий, а потім гарний... Не пам'ятаю всього, але чомусь так подумала.Да? Не думаю так. Ми ж не знаємо, який там чоловік був. І взагалі, іноді це на краще, бо жити треба в любові і тільки так.
Просто там немає відповідних тіней. Тому я не побачила, щоб він лежав ))То він знесилений. Впав обличчям у кота і ніжки протягнув![]()