Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так. Чоловіки нарциси багато говорять про свої досягнення .... також можуть використовувати типи насилля над жінками як газлайтинг , мовчанка і таке подібне
А якщо з дитинства внушали, що та дитина - особлива, сама-сама, хіба з неї не може вирости нарцис? Але то ж любов батьків так проявлялася.

Це люди, яких не долюбили батьки
:eyecrazy: Не може бути..

А як же комплекси тоді? Скоріш, ці люди будуть закомплексованими, бо їм не казали, що вони найкращі, найрозумніші, найкрасивіші.. З чого тоді вони отримають таку високу думку про себе?

Жінки нарциси. Не дивляться сумних фільмів бо їм всіх шкода. Відчувають дуже настрій інших. Мають сильну емпатію. Не люблять себе, звинувачуючи у всьому. Ну насилля над собою, короче .

А якщо з дитинства внушали, що та дитина - особлива, сама-сама, хіба з неї не може вирости нарцис? Але то ж любов батьків так проявлялася.
То люди з високою самооцінкою, теж не е норма.

Жінки нарциси. Не дивляться сумних фільмів бо їм всіх шкода. Відчувають дуже настрій інших. Мають сильну емпатію. Не люблять себе, звинувачуючи у всьому. Ну насилля над собою, короче .
Щось це дуже схоже на мене. Ну, крім того, що я себе звинувачую у всьому.

:eyecrazy: Не може бути..

А як же комплекси тоді? Скоріш, ці люди будуть закомплексованими, бо їм не казали, що вони найкращі, найрозумніші, найкрасивіші.. З чого тоді вони отримають таку високу думку про себе?
Ну їм не сказали і вони хочуть визнання від інших. Тому і говорять про це .

Щось це дуже схоже на мене. Ну, крім того, що я себе звинувачую у всьому.
:D та мы всі маємо якісь ознаки. Це нормально . Я так своїй психологіні кажу, капець то я якийсь монстр , вона сміеться .

Ну їм не сказали і вони хочуть визнання від інших. Тому і говорять про це .
Так, про це я теж подумала, що їм не вистачило в дитинстві, то тепер хочуть покрити цю нестачу. Але ж вони собою любуються.

Так, про це я теж подумала, що їм не вистачило в дитинстві, то тепер хочуть покрити цю нестачу. Але ж вони собою любуються.
Там самооцінка в різні боки. Сьогодні вони себе люблять, а завтра ненавидять . Люблять, коли отримають підтвердження. Ну наприклад. Чоловік каже, що він тупий, бо хоче почути інакше . Як почув то тиждень пройшов норм. Цей тиждень він всім каже що він умний. Жінки так випрошують про красу.

Жінки нарциси.
Не люблять себе, звинувачуючи у всьому. Ну насилля над собою, короче .
:eyecrazy: Щось не дуже схоже на нарцисизм. Як може людина, яка вважає себе накращою/найрозумнішою, себе не любити? Це ж нонсенс. Скоріш навпаки, вона тільки себе і любить.

Неправильний якийсь психолог це сказав. У нього з логікою не дуже :)

Там самооцінка в різні боки. Сьогодні вони себе люблять, а завтра ненавидять . Люблять, коли отримають підтвердження. Ну наприклад. Чоловік каже, що він тупий, бо хоче почути інакше . Як почув то тиждень пройшов норм. Цей тиждень він всім каже що він умний. Жінки так випрошують про красу.
О, таке трохи і в мене є. Я можу прибіднятися, а можу навпаки ))

Назад
Зверху Знизу