Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А чому я не бачу тему в жіночому розділі?

На моніторі в мене ще б гірше вийшло. Я не знаю як там люди мишкою малюють. Колись до нас на комп'ютерні курси пришла жінка, вони там вчилися з point працювати. То вона такий малюнок намалювала! І каже, що то вперше малювала. Як то можливо? Всі лінії рівні, не тремтять. Я так з сотого разу не намалюю. Ну то вона там якусь білочку під ялинкою зобразила ))

Останнє редагування:
Ти любиш зручне взуття :D
А ті як здогадалася що крокодил мій? :D
А хто його не любить? :rolleyes:
Взагалі-то котиків. І Біллі теж. :кот: За багато років участі в темі Котособаки запостили безліч котиків! :кот:
Не може бути! :eyecrazy:

На моніторі в мене ще б гарше вийшло. Я не знаю як там люди мишкою малюють. Колись до нас на комп'ютерні курси пришла жінка, вони там вчилися з point працювати. То вона такий малюнок забажала! І каже, що то вперше малювала. Як то можливо? Всі лінії рівні, не тремтять. Я так з сотого разу не намалюю. Ну то вона там якусь білочку під ялинкою зобразила ))
Так, то мишкою. :D:джаз:

Останнє редагування:
Згадалося.

я більше не повірю галі
хай очі виплаче свої
бо ті сліди зубів на салі
її
(с)
:іржач:

Iра, хто це написав? не пам"ятаю.
Ай ем. Та, що образилася, що їй сказали про збій наголосів :) Яку я вважаю клоном Хмаринки:)

Лено, а ти знаєш, що я ж тільки ось зрозуміла твій вірш про самурая :іржач:
Я думала, що самурай - то кіт, що про нього мова. Мовляв, втомився, то ляж і лежи, котик м'який.
А то самурай має лежати на м'якому котику :іржач:

Начебто всі. Якщо когось загубила - пишіть в приват :)
Якщо будуть здогади де чия робота - кажіть.
Учасники:
Тірхен, Ф'ям, Е.N, Ганна, Іронія, Cамурай, Коник, loverhd.
В когось два малюнка :)
Ми досі не збагнули, де Коник, а де loverhd. Свит хоум, виходить, Вікулін? А крапка ловера?
Lover жартівник, цілком міг би крапку "намалювати" :)

Назад
Зверху Знизу