Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я навіть припустити не берусь у кого вистачило терпіння штрихувати ту маску. А на коня може Дід сподобився? :)
Ну, дід міг. Він же до господарства має хист і взагалі хлопець бравий. Кавалерія :ги:

Тірхен - поїзд
Іронія - кросівок
Самурай - кролик
Поїзд дуже підходить до Тірхен :угу:

Але мені чомусь здається, що вона скоріш будиночок. Хоум, світ хоум. А поїзд твій, як і крокодил :)

Іра - равлик, зрозуміло :угу: А хто б це міг це бути :незнаю: :) Мандала на спині равлика :) Це міг би бути хтось, хто хотів би пожартувати, побачивши її малюнки-мандали.. Але це мені здається занадто конспірологічною теорією :-)

Кролика могла і Самурай, і Вікуля намалювати.

Є одне вгадування. І воно насправді очевидне. Хай ще хтось його вгадає і я відкрию ім'я :)
А Ф'ям мабуть спить.
Ні, я ще не сплю, я вовтузилася з борщем і котлетами :рл: :-)

Таки кролик - Самурай чи поїзд - Тірхен? Що очевидно? :D

Поїзд дуже підходить до Тірхен :угу:

Але мені чомусь здається, що вона скоріш будиночок. Хоум, світ хоум. А поїзд твій, як і крокодил :)

Іра - равлик, зрозуміло :угу: А хто б це міг це бути :незнаю: :) Мандала на спині равлика :) Це міг би бути хтось, хто хотів би пожартувати, побачивши її малюнки-мандали.. Але це мені здається занадто конспірологічною теорією :-)

Кролика могла і Самурай, і Вікуля намалювати.
Ну, гаразд, мій равлик. Я починала малювати не його, а просто листочки і блакитні загонулини. Дивлюсь - мандалу нагадує. Думаю: це ви мене точно вгадаєте. Вирішила зробити щось інше з тієї мандали. А ви все одно вгадали.
А ти бачиш як я постаралася, я раніше малювала аби як, просто ручкою. А це вирішила хоч раз щось красиве зробити ))))

Тірхен легко було вгадати. Одна вона тут зараз мандрівниця :)

Злий кролик спостерігав із кущів як до дітей на пляжі підбирається підозрілий тип із бородою. Кролику це не сподобалося. Він подав знак своєму напарнику крокодилові бути напоготові. Це було зайвим. Крокодил напоготові був завжди.
Вони мали доказ - кросівок. І це не залишало типу шансів.
Але негідник щось запідозрив і вирішив поїхати потягом, але потяг застряг біля безіменної станції! Це було страшно, тому що головний равлик цієї місцевості вирішив використовувати втікача для скидання зайвого муцина...
Нещасний кинувся в річку до ріб.... Дальша його доля нагадувала чистий лист у клитинку з самотньою крапкою...
:D
йо ма йо
Прийшов, так зразу заінтригував... Що там було? Буряк? ))
пальчик середній 😁
трохи неочікувано в першу мить таке

А я не могла зрозуміти... Ніби шматочок моря, і діти бігають. Але щось то мені пісочницю нагадало. І чомусь чоловік із пістолетом на них йде.
А Ганна он яка молодець - всіх забразила. О! Дати б комусь завдання зобразити всіх нас, але не у вигляді людей. Як би це було цікаво! Це могли б зробити Коник, Айвенго і Таня, але у всіх немає часу.
А може в когось і знайдеться?

Нещодавно шукала замінник цьому слову. І знайшла. Але не можу згадати :іржач:, причому воно таке, що я його знаю із якогось виразу, але зараз не пам'ятаю, хоч ти трісни!

А я не могла зрозуміти... Ніби шматочок моря, і діти бігають. Але щось то мені пісочницю нагадало. І чомусь чоловік із пістолетом на них йде.
:угу: "Усім стояти, це пограбування!" :D
А Ганна он яка молодець - всіх забразила. О! Дати б комусь завдання зобразити всіх нас, але не у вигляді людей.
Можливі ображені :ги: "Чому це я вівця??!" :мораль: :-)

Назад
Зверху Знизу