Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зрозуміло... тут і е проблема. Ты уникаеш стосунків. Це через травму .
А якщо він не вважає це проблемою? Я теж зробила таке припущення, але якщо навіть і так? Людина обрала для себе як їй жити і не хоче інакше. То для нього це не є проблемою, тільки для тієї, хто захоче серйозних відносин :)
Колись може і передумає. А може і ні.

Це через те, що там я вже був
А тут ще ні)
Все просто)
Взагалі-то людина може навіть сама не усвідомлювати, що на неї вплинуло. І думати, що це просто їй так подобається жити, але причина може насправді критися десь глибоко.
Це я теоретично. В будь-якому разі, це твоя справа :)

Так я ж не тільки за ****)
Сгоняти с дівчиною на лісапедах на старий салтів на пару днів і там запалити, це не просто **** ?
Або на байдарках спускатись с кострами, піснями под гітару та ****атись, відгоняючи комах, це ж не поосто **** ?)
Чи в клубі запалювати всю ніч так, що вже на **** сил не вистачає))
Емоціі важливіші навіть за ****!)
Класно :)

Все наше життя складається с різних обставин, або вчинків, які приводять к тим чи іншим наслідкам. І звісно все це накладає відмітки
Я чудово розумію, що на мене вплинуло. Тому і не хочу марнувати час на спроби знайти ту саму єдину. Я вас усіх кохаю і хай так і буде)
:D:україна:

Я не знаю, чому не можу зараз їхати з України і з Харкова . Ступор якийсь. Мабуть теж діагноз. Хоча от бачу, багато людей, яких поважаю і вважаю розумними, то дома.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я дуже багато вклав себе у свого сина
Все життя спорт, особливо коли він вийшов на проф рівень. Їздив з ним по турнірах, тренілся до сьомого поту з ним, чого тільки коштувало сушитись перед змаганнями. Він в мене жілістий і засушитись такому... це зрозуміють не всі. І він не мог дати слабіну, тому що я був поряд і робив все те, що і він.
Ти б не змогла бути моїм сином. Це була важка праця.
Ти молодець! ❤️

Все наше життя складається с різних обставин, або вчинків, які приводять к тим чи іншим наслідкам. І звісно все це накладає відмітки
Я чудово розумію, що на мене вплинуло. Тому і не хочу марнувати час на спроби знайти ту саму єдину. Я вас усіх кохаю і хай так і буде)
Але ж колись прийде час і в один прекрасний момент якась дівчина тебе все таки зацепить і тоді пиши пропало :кручусь:

Назад
Зверху Знизу